-
700-1000 puanlık hareket bekliyorum viopta
-

Originally Posted by
Kismeti-Zorlu
Cok kompleks hesaplarla isim olmaz! Ucuz olduguna hatta cöp fiyati degerlemesinde olduguna inanirsam alirim. Vakvak suan cöp fiyatinda. Bu fiyatlarin spekülatif piyasa degerlemesi olduguna inaniyorum. Iste bu yüzden burada %90 kaybediyor. Ben fiyati arsivlere attim, hisseyi de portföye, zaman gelince unutmak isek alintilariz...
İktidarımsı görünen $ey esas çöp değerinde, global ve milli tüm piyasalar bunu fiyatlamakta TC adına, maalesef böyle..
Vakıfbank falan sadece bir gösterge niteliğinde $u an,
tabi henüz kör olmamı$ veya sağlıklı olması gereken niyetle bakan, bakabilenlere..
-
Biri viop'ta teknik çizmeye çalışıyor dakikalıkta
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

-
Alacak pala donunu haberi yok
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

-

Originally Posted by
*Bozkurt
caho
95bin yetişir mi aksama
thy de ki mallar çürüdü, özsermaye büyüyor ama fiyatlara yansıyamadı bir. o giderse 95.000 ok
-

Originally Posted by
ayhan53
açıklama yapıyorlar
Klasik MUTE'a almı$tım, öle ekranda durdular sus pus misali.. )
-
yahu birader tamam ama her sayfada poz. ifade etmenin anlamı yok..amacın nedir?
o zaman bu manipulasyon olur.ALGI YAPARSIN...anladık bu işi en iyi sen biliyorsun..pozisyonunu da anladık..o zaman her şeyi zamana bırakalım...haklı çıkarsan tebrik kuyruğuna ben de girerim..
-

Originally Posted by
Caho
thy de ki mallar çürüdü, özsermaye büyüyor ama fiyatlara yansıyamadı bir. o giderse 95.000 ok
yakinda bankalar hareketlere başlar, bi süredir sessizlik var o tarafta,özellikle ykb tan depar bekliyorum yakinda
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri