-

Originally Posted by
umutabi
Bu kadar derin düþünecek kafa yapýlarý olduklarýna ihtimal vermiyorum kaldý ki doðru olduðunu kabul etsek bile YANLIÞ HESAP BAÐDATTAN geri döner.
Koç Holding'`n dev þirketinde iþten çýkarmalar
Koç Holding'de ekonomik daralmaya baðlý olarak iþten çýkarmalar yaþanýyor.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...armalar/208673
O küçük beyinleri ile Dolarý patlatýp bu gibi firmalarý cukkalayacaklarýný sanýyorlarsa bence bu sapkýn düþünceden bir an önce vaz geçsinler. Bu tip iþten çýkarmalar ile yaþanacak sosyal patlamanýn altýnda pestil olurlar .
Yakýnda seçim yok.Belediye seçimleri bu sistemde ayrýntý....Bu ülkede sosyal patlama olur mu hiç sanmýyorum bu nedenle kademe kademe gaza dokunuyorlar.
Hele hele bu vatan millet gazi ile bir de ver Tekalif-i Milliye gibi bir kanun o zaman siz görün neler oluyor.
Bunlar uç görüþler ama ortak aklýn olmadýðý toplumlarda uç noktalar hiç te uzak sayýlmaz.
-

Originally Posted by
Cool76
Yakýnda seçim yok.Belediye seçimleri bu sistemde ayrýntý....Bu ülkede sosyal patlama olur mu hiç sanmýyorum bu nedenle kademe kademe gaza dokunuyorlar.
Hele hele bu vatan millet gazi ile bir de ver Tekalif-i Milliye gibi bir kanun o zaman siz görün neler oluyor.
Bunlar uç görüþler ama ortak aklýn olmadýðý toplumlarda uç noktalar hiç te uzak sayýlmaz.
Göreceðiz olurmu olmaz mý ? Olmazdý da davarlarýn tüm ahkam kesmesi zavallý ECEVÝTE miydi ? Hani adamýn kafasýna kasa fýrlatmýþtý MUÞTUN ! biri...
-

Originally Posted by
umutabi
Göreceðiz olurmu olmaz mý ? Olmazdý da davarlarýn tüm ahkam kesmesi zavallý ECEVÝTE miydi ? Hani adamýn kafasýna kasa fýrlatmýþtý MUÞTUN ! biri...
ecevit etrafýndakilerin kurbaný oldu.. çok dürüst ve iyi bir insandý.. allah rahmet eylesin.
-
5.31 deki direnci kýrarsa 6.69
bir halt olacaðý yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
5.31 deki direnci kýrarsa 6.69
Basganim bana kalýrsa 6.931 den döner.
Tobe tobe.....[emoji1]
-
-

Originally Posted by
ayhan53
Basganim pes diyorum.....
Boynuzlar da bu arada maþallah......Allah kabul etsin.
-

Originally Posted by
ayhan53
dolarýn bugünki halini görünce satýcýya gittim bizim 6931 lik danayý verdim bunu aldým yapacak birþey yok ama satýcý tek damla yað çýkmaz dedi onla teselli oalcaðým
bir halt olacaðý yok.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri