Yabancýlar paramý çeker giderim pozisyonuna girerse önceki tecrübelerime göre 200milyon dolarlýk günlük alým dolar kurunda 4 kuruþluk artýþ yapýyor.
Yabancýlar paramý çeker giderim pozisyonuna girerse önceki tecrübelerime göre 200milyon dolarlýk günlük alým dolar kurunda 4 kuruþluk artýþ yapýyor.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yabancý yüksek tirajlý bir yayýmda "küresel yatýrýmcýlarýn görmek istedikleri, finansal yönetim ve standart ekonomik ilkeleri benimsemeyi taahhüt eden yetkililerdi" diye bahsetmiþ kabinede olmayan Mehmet Þimþek ve Naci Aðbal için.
Demekki yeni kabinede bu isteklerini görememiþler.
Edit: Bu arada merril lynch 10:57 itbari ile 21,3 milyon lota çýktý garan hissesi satýþýnda, ortalamasý 7,48TL.
Son düzenleme : Turnike; 11-07-2018 saat: 10:57.
Aynen öyle düþündüm valla dün.Ben mehmet þimþekten emindim.O yüzden bu dalga biraz uzun sürer.Bu ara bizim ekonomiden dolardan,faizden,borsadan hayýr gelmez.Bu mehmet þimþek bir yerlerden kabineye entegre edilmeliydi.Ha biz artýk bu gavur illerden gelen ekonomiden sorumlu adam istemiyoruz dersek ,ki bence de doðru demiþ oluruz,biraz artýk sonuçlarýna katlanacaðýz.Dolar çýkacak, hesabýný yapmýyan bazý sözde iþadamlarý batacak,halk olarak da biraz fakirleþme olacak,doðaldýr bu.
Bence cayma yok, bunlar konuþmalarýnda olmaz dediler ve o günden sonra yabancý zaten malýný devamlý satýyordu, iþ gerçekleþtikten sonra satýþlarý artýrdýlar.
Bence Mehmet Þimþek Finans Ofisinde yada ekonomik politikalar kurulunda görev alýr.
Yer Ýmleri