-

Originally Posted by
ayhan53
2.20 den beri açık bu topik hiç yanılmadı hep önü açık gemişini bilmeden yazılanları okumadan saçma sapan yorum yapmayın
Boşverin, Alkim kağıt bir senede %50 civarında kaybettirirken..dolarda malum, böyle konuşmak normaldir..fazla takılmayın..Türkiye eski Türkiye değil..he deyin..
-

Originally Posted by
ayhan53
Soğanı shortlayın
Siz dolar longlayın, dolar short olanlar kuyruğa girdiler malum..
-
-

Originally Posted by
epikurus
Aynen

sadece Ahaber değil
onun karın ağrısı belli
bende şöyle bi baktım ne yer ne içer, ne alır ne satar diye
tutuşmuşlar eline hisseleri saracak yer arıyor

Dostum yazmayayım diyorum, olmuyor..komik adamlar vesselam, dünyadan haberleri yok..daha çok girecek farkında değiller..
-

Originally Posted by
enki
Dostum yazmayayım diyorum, olmuyor..komik adamlar vesselam, dünyadan haberleri yok..daha çok girecek farkında değiller..

Dostum aslında
''sokmaca akıl kuşluğa kadardır''
dilerim faydalı oluyordur bu başlık
bırak faydalanmayı ayar vermeye gelmiş
akıl fikir diliyorum
-

Originally Posted by
enki

öyle deme a-haberin dünya haberleri de var hem de ingilizce..!!
-

Originally Posted by
ressam
Size tüm içtenliğimle teşekkür ederim.
çok naziksiniz..sevgiler..
-

Originally Posted by
2020
doların yükselişi kaçınılmaz derken neye dayanarak konuşuyorsunuz anlamıyorum.laflarınızın altı boş.komplo teorileriyle kafa karıştırmayın
Efendim komplo teoricileri boş verip,engin bilginizle bizi aydınlatsanız çok faideli olacak,önümüzdeki dönemde dolar düşüp,ekonomi düzelip rahat nefes alabilecekmiyiz malum soğan,patates,domates bile uçdu gitti bunların hepsi dış güc saldırısımı,fiyatlar ne zaman iner, bankadan kredi alıp bir daire almayı düşünüyorum,size göre risk yok,her şey komplo dolayısı ile rahatca daire alabilirmiyim en önemlisi.malum dolar tutanın eli yanar dendi,elde avucda.ne varsa satayımmı keza bir dolar bir tl olacak deniyor.,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri