-

Originally Posted by
ayhan53
23 milyar açık hemide faiz dışı bu gelmis gecmis tek kalemde verilen en buyük acık benzine dikkat

Originally Posted by
NYIT
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, benzin'e gece yarısından sonra geçerli olmak üzere 12 kuruşluk bir zam yapılacağı belirtildi. Yeni gelen zam ÖTV'nin aynı oranda indirilmesiyle pompa fiyatlarına yansımayacak.â€
Ayhan Başkan işi biliyor
yalnız bu uygulama açığı 24 yaapr
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
umutabi
Onlar anlamaz double penetration falan onlar Tl bazlı olana bakar öbür türlü hesap kitap yapsalar şizofrene bağlayıp önüne geleni doğrar, çivilerler alim alllah..

Normalde bu aylar dövizin sakın seyrettigi aylardır.hareket eylül gb başlar Bence.Kibrista hesap alabilirmiyiz.Bu konuda bilgisi olan yazarsa memnun olurum
-

Originally Posted by
umutabi
Halkbank forumunda adamın biri zararım 1500 Tl demiş adamın bir anasına küfretmedikeleri kalmış. Vay efendim sen dalgamı geçiyorsun , bizim zarar on binlerle ifade ediliyor sen nasıl zararım 1500 Tl desin falan.. Valla ben borsadaki kadar ruh hastası insanı başka hiç bir yatırım aracında görmedim.

Originally Posted by
ayhan53

Originally Posted by
Fuat Demir
selam
bu insanlar salak ya
yabancı o kadar malı sattı tavan olur mu hiç?
benim beklentim 6 civarları sonra 3-4 ay yatay sonra giderse gider.
6 civarı benimde beklentim seçim sonrası muhtemelen gireceğim
halkbankta beklentim 6.40 altı dedim diye bi dövmedikleri kaldı
6 nın altında gireirimi ise özelden birine yazdıydım
bir halt olacağı yok.
-
Investing.com - IMF büyüme raporunu açıkladı. Rapora göre;
Küresel büyüme beklentisi %3,9 ile sabit tutuldu ve daha önceki raporda yer alan artan ticaret geriliminin küresel büyüme için risk oluşturduğu görüşü korundu.
IMF, Türkiye için 2018 büyüme beklentisini %4,4'ten %4,2'ye düşürdü.
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, ise Küresel Makro Görünüm 2018-2019 raporu Mayıs güncellemesinde Türkiye’nin 2018 yılına ait büyüme tahmini %4,0’ten %2,5’e, gelecek yıla ait tahminini ise %3,5’ten %2,0’ye indirmişti.
Türkiye’yi yakından izlediklerini açıklayan S&P ise, karar almak için erken olduğunu, ancak yeni kabine ve politikaların yaratacağı etkiye göre değerlendireceklerini açıklamıştı.
Fitch, Cuma günü Türkiye’nin BB+ olan uzun dönem yabancı para cinsinden kredi notunu BB’ye düşürürken not görünümünü de ‘durağan’dan ‘negatif’e indirdi. Fitch, gerekçe olarak bozulan ekonomik göstergeler ve reformlardaki belirsizliğe dikkat çekerken cari açıkta artış ve büyümede de düşüş beklediklerini belirtti.
Moody’s, bugün açıkladığı raporda Türkiye bankalarının sorunlu kredilerindeki artışın bankaların kredi notu açısından negatif olduğunu belirtti. Açıklamada, liradaki zayıflama, ekonomideki yavaşlama ve TCMB'nin faiz artışlarının bankaların sorunlu kredi oranlarını yükselteceğine dikkat çekilirken sorunlu kredilerin önümüzdeki 12-18 aylık süre içerisinde %4'ün üzerine çıkmasının beklendiği ifade edildi.
bir halt olacağı yok.
-
BDDK destekli ne kadar makyaj atsalar da bankaların önümüzdeki yıllarda bilançolarında göstermek istemedikleri mızrak çuval misali açığa çıkacak....Bedelli sermaye artırımı ile kasanın tekrar dolması lazım aksi halde işler iyice sarpa sarar.......
-

Originally Posted by
Ahmetg
hersey ABD nin kesecegi cezaya bagli
sabahtan aksama kadar cezanin kesilecegi tarihi ariyorum ama bulamiyorum.
burada sordum hakaret yedik. Devlet sirri mubarek
bu gözden geçirme mi tarihi belli olsun, az da olsa belki ceza kesilmeyecek niye tarih olsun..?
-

Originally Posted by
ayhan53
borsada en iyi alıcı global
adamlar tetikçi bu defa kime çalışıyorlar acaba
bir halt olacağı yok.
-
Borsada en tahminim 73 endex .......Bankalara gömüş devam edere orada bile durmayabiliriz... Tekeripatlamış kamyon misali uzun vadelibir AYI mız olur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri