Burada yazýp-çizen, kafa yoranlarýn ( düþünebilen ) anlayamadýðý ve galiba anlayamayacaðý þey; biat.
Ekmek zammý, kira zammý inanýn hiç önemi yok.Hatta daha da saflarý sýklaþtýrmalarýna neden oluyor. Adamlar dersini (toplu psikolojisini ) çok iyi çalýþmýþlar. 24 daireli Apartmanda kapýcýya gerek yok, aidat 160 tl. oluyor, haftada üç gün þirket aylýk 900 tl. ye temizlik yapýyor. Kapýcýnýn aylýk 100 tl. elektrik ve 70 tl. su parasýndan da kurtuluruz, aidat 60 tl. ye iniyor diyorum. Doçent '' çocuklarýmýzýn güvencesi parayla ölçülemez '' diyor. Pardon kapýcý ve çocuk güvenliði diyorum, susuyor. Fermuar fabrikasýnda iþçi geri kalýr mý '' Abi güvenlikçi ve kapýcý istiyorum, aidatýn hesabýný boþverin '' diyor.
umutabi nin deyimiyle beter olmadan yeter olmaz.
4,9110 tekrar kýsa denenebilir.. Takip edilmeli.. Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Dolarcýklarýmýn piyasa hareketleri bana yakýn geçmiþteki günleri hatýrlatýyor. Neydi o günler be 3.90 ýn üstü yok der habire geri dönerdi oradan. Þimdi de 4.90 ýn üstü yok oyununu oynuyorlar. Hadi çekileyim köþeme çekirdeklerimi çitleyip kim kime korsa oyununu seyredeyim heyacanlý heyecanlý..![]()
Sn. Ressam ve Umutabi ayný frekanstayýz. Selamlar
Benim de oturduðum sitede herkes " özellikle beyaz yakalý sonradan görmeler " onu da yapalým bunu da yapalým aidatlar 400- 500 olsun noolacakmýþ falan filan inter milan))
Ben göreceðim iþten çýkarmalar harlanýnca bunlarýn dübürünü...
Yer Ýmleri