-

Originally Posted by
izmut
PAPAZ
Vizyonsuz imamlar, ABD, ev hapsine razı olur zannetti.
Halk da öyle zannetti.
Halk bankası, bir günde % 16 prim yaptı.
FETÖ dedikleri, eski ortakları sayesinde yasama, yargı, yürütme tek elde toplanmıştı.
Biz bunu biliyorduk.
Papaza ev hapsi getirilmesi, siyasi yargının ispatı oldu.
Yine haklı çıktık, iktidar suçüstü yakalandı.
ABD'de suçüstü yakaladı ve bedelini ödetecek.
Ne suçüstüsü anlamadım böyle davalarda hukuk falan olur mu.Elbette herkes hukuk falan peşinde değil.Bu bir bilek güreşi maalesef bizim bileğimiz çok güçlü değil.Çok dış borcumuz var.O nedenle olay sıkıntılı.Uluslararası ilişkilerde murphy nin kanunu geçerlidir bir smith wesson her zaman kare astan iyidir.
))))))))))) Maalesef tabanca bizim elimizde değil.
-
Gerçekten ha artık Dışişleri mi İçişleri yargı mi diyim
Gerci ben bişey diyebilcek sondan birinci dahi değilim sonuncuyum sonuncu
Tek bildiğim yalı da oturan birine gitcem diyelim ziyarete
ya hicbisey almam elime
ya cam sakız çoban armağanı iyi bi pastaneden güzel ambalajlı bi cuhunata pasta filan o kalitede klasta
Ama elimde Bim poşetle Bim tatlısı alırsam ki almam almamak lazım (bu su an ki hayat standardim bu aslen yani yanlış anlama olmasin)
Yani yalı da oturan bunu düşünür bi ona göre değerlendirme yapar
Şimdi tabi cocukmu kandiriyon dedi onlarda bencede sayın izmut un dediği gibi
Yani
Ben olsam rahibi ev hapsi değil
Hangi kilisenin papaziysa o kilisenin kilise hapsine kordum
Hem dua ayin filan maneviyatta tamam
Öyle bi görüş işte
Son düzenleme : Moruk; 26-07-2018 saat: 21:11.
-

Originally Posted by
TRON
Ver papazı
Al papazı
Ver papazı al doları
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
themaskofzoro
Abi o atasözü papazı veren düdüğü çalar. Veya doları alır. Vay be memleket meselesi papaz...
-
O senin ülkende darbe yapmaya kalkan papazını vermez ama onun ajan papazını sen seve seve yada seve seve ! verirsin. İşte büyük ülke böyle olunur elin şeyiyle beton ekonomisi de ancak bu kadar büyük olur. Görünen köy kılavuz istemez, Dolarda yükseliş , hemi de öyle böyle değil , kaçınılmaz...
-

Originally Posted by
MKELES
Abi o atasözü papazı veren düdüğü çalar. Veya doları alır. Vay be memleket meselesi papaz...
Gerçektende trajikomik ama maalesef bir pastör yüzünden oldu durumumuz sana kritik [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Edit: imla
-
Rahmetli Eceviti kendini bilmez hacı hoca takımı tüpgaz , yağ kuyruğu ile anar, Ecevit TÜRK köylüsünün geçim kaynağı olan haşhaşı yasaklayın diyen haddini bilmez ABD ye HAYIR demişti hadin bakalım sizim milliyetçi sağ cenah bunun yanında devede kulak kalacak ajan papazı vermesin bir Ecevitin binde biri kadar olsunda bakalım neler oluyor !
-
şöyle elimizde 10 papaz olsa h
1 papaz salsak olmadı bi papaz bi papaz daha doalr 4 tl
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri