Ne yaptýlar ettiler gün sonu Dolarý 5.08 altýna taþýdýlar. Acaba kaç Dolar harcadýlar bu iþ için , kaç Dolar kaptýrýlýp ülke dýþýna yada yastýk altýna gitti.
Ne yaptýlar ettiler gün sonu Dolarý 5.08 altýna taþýdýlar. Acaba kaç Dolar harcadýlar bu iþ için , kaç Dolar kaptýrýlýp ülke dýþýna yada yastýk altýna gitti.
Sattý vatandaþ galiba dolarýný. Tanju çolak sattýysa ondan yataya sarmýþtýr.
Tanju 3,50 satarken tvlerde show yapýyordu, sonra yerine koymuþtur muhtemelen.
900 Milyon dolarlýk borç ! Enerji devinde ödemeler aksadý, bankalar takibe attý
Üç büyük patronun ortak olduðu Boyabat Elektrik'te ödemeler zamanýnda yapýlamadýðý için kredi, bankalar tarafýndan tahsili gecikmiþ alacaklar sýnýfýna alýndý.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...be-atti/208588
Hmmm ! turp gibisiniz turp size 900 milyon Dolar komaz bakýn kanal Ýstanbul yapacak kadar bol Dolar varmýþ memlekette gidin onlardan isteyin. Hadin yallah bizden ne size nede size o borcu verenlere TEK CENT iþlemez.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Neo Yapý`da ne oluyor?
Projeye yatýrým yapanlar Neo Yapý Yönetim Kurulu Baþkaný Kadir Aydýn`a ulaþamayýnca iþler daha da karýþýk hale gelmeye baþlamýþ.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-oluyor/208599
Baba sayýlacak betonculardan biri daha mortu çekmiþ, projeden betona para gömen beton beyinler faka basmýþ . Bize ne DOLARIN çýkýþýndan dimi ! Dolarda yükseliþ kaçýnýlamaz, haliyle baþta enerji ve betona hesapsýz kitapsýz para gömen tayfada da BATIÞ kaçýnýlmaz.
Þu ÜNAL AYSAL ;GS de o kadar çok ahhh aldý ki inanamazsýnýz...
Gs yatýrýmcýsýnýn anasýný aðlattý resmen ..
Yüksekten hisse satýp,düþükten hisse topladý,fahiþ bedelliler yaptý vs vs...
Bu adamý görünce midem bulanýr...
Bu adam yüzünden aile düzeni bozulan GS yatýrýmcýlarý oldu
Psikolojik yardým almak zorunda kalan Gs yatýrýmcýlarý oldu...
2000 tl olacak (evet yanlýþ okumadýnýz 2000 tl...) denen GS hissesi bugün 1,70 tl oldu...
Ben hayatýmda böyle bir adam ne gördüm ne duydum...
Gs sayesinde böyle birini tanýma þerefine nail oldum...
Þeref diyorum çünkü böyle bir çakalý tanýmak ,kulaðýn arkasýný kollamak için çok öðretici oldu bana...
Söylediklerime þüphe ile bakanlar Gs baþlýðýnda;"Ünal Aysal çok sevdiðim bir abimdir " desinler ve ne tür cevaplar alacaklarýný kendileri görsünler...
Kiþisel Dip Bilgi:Tüm bunlar yaþanýrken benim herhangi bir alakam yoktu Gs hissesi ile ..
Uzaktan izleyici idim...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Umut hocam bizim millet dolarý evde mi daha çok yoksa bankadamý daha çok tutuyorlar. Birde bankalar þahýslarýn dolarýný kendince bozabilirlermi bir keresinde kim yazmýþtý hatýrlamýyorum adamýn birinin 3 trilyonluk dolarýný bozmuþlar sonra affedersiniz halledeceðizfalan filan demiþler. Ýnsanlar dolarýný sizin gibi evde yastýk altý yapsalar sen o zaman gör bankalarýn halini.
Dövizini satýn haberinin altýna yüzlerce yorum yapýlmýþ vatandaþ isyanda. Reis sana inandýk dolar 3 lirayken dolar alanýn eli yanar dedin sattýk borsaya girdik sermaye yarýya indi diyorlar. Biri de demiþ ki yastýk altýnda bir þey yok yastýðý versem olmaz mý.
http://www.borsagundem.com/haber/erd...ikladi/1331952
Yer Ýmleri