Originally Posted by
HAKEM
Misal gavur olsanýz kanal istanbul ihalesi ile devlet garantili projenin yapýlmasýný istemezmisiniz.Durgunluða giden bir dünyada böye bir projeyi nasýlsa gavurlar yapacak,malum inþaat þirketleri ile beraber ihaleyi gavurlar alacak.Bizde kanalý yapacak teknoloji yok benim bildiðim.E gavur olsanýz bu ihaleyi yapacak iktidar zor duruma düþsün istermisiniz

))))))
Ekonomik tetikçiler (ET'ler) yerküre üzerindeki ülkeleri trilyonlarca dolar dolandýran yüksek ücretli profesyonellerdir. Dünya Bankasý, ABD Uluslar arasý Kalkýnma Ajansý ve diðer yabancý "yardým" kuruluþlarýndan büyük þirketlerin kasalarýna ve gezegenimizin tabii kaynaklarýný kontrol eden birkaç varlýklý ailenin ceplerine para aktarýrlar. Kullandýklarý araçlar arasýnda sahte finansal raporlar, hileli seçimler, rüþvet, zorbalýk, seks ve cinayet bulunmaktadýr. Oynadýklarý oyun imparatorluklar kadar eski olmasýna raðmen, günümüzdeki küreselleþme sürecinde yeni ve korkutucu bir boyuta ulaþmýþtýr. Nereden mi biliyorum; ben de bir ET idim. Dünyamýzý kimler yönetiyor? Kirli aileler, kirli þirketler.
Kalkýndýrma yalaný altýnda -milyarlarca dolarlýk- þiþirilmiþ projeler ve bu projeleri 'bilimsel' gösteren, üniversite kitaplarýna bile geçmiþ raporlar, teoriler. Maalesef bu kez komplo deðiller! Hedef ülkeler, hedef yöneticiler; ya satýlacaklar, ya da ölecekler. Hepsi yaþanmýþ, hepsi gerçek Yöntem çok, amaç tek: Þirketokrasi Ýle Yönetilen 'Küresel Ýmparatorluk'
John Perkins 'Ekonomik tetikçiler
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri