Artk kesin derim bu gece Dolar 7 üzerine giderse Pazartesi herkes bir bardak soðuk su içecek . Sayýn Ayhan baþgan ! sizde shortu kaptýrdým diye üzülmeyin ha Ali Veli ha Veli Ali , ayný hapiste olduktan sonra pek bir þey deðiþmeyecek.
Artk kesin derim bu gece Dolar 7 üzerine giderse Pazartesi herkes bir bardak soðuk su içecek . Sayýn Ayhan baþgan ! sizde shortu kaptýrdým diye üzülmeyin ha Ali Veli ha Veli Ali , ayný hapiste olduktan sonra pek bir þey deðiþmeyecek.
Þu anda Dolarý izlemekten kendimi alamýyorum, aþaðý geliþler bana gel gel gibi geliyor sanki patlayýp yukarý gidecek 7 ler görülecek.
Barbayani 30 liradan aldýðým duruyor daha keþke stok yapsaydýk o zaman 🤣🤣🤣
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha borsada hala az biþi kalacak gibi.Uyku tutmaz,psikiyatrist parasý falan deðmez))))))))))O kýsmý borsada kalsýn artýk.
https://www.bloomberght.com/haberler...en-buyuyecegizErdoðan: Döviz saldýrýlarýna raðmen büyüyeceðiz
Bankalar þehir hastaneleri için kredi musluðunu açtý. Kayseri ve Mersin hastanelerinden sonra Adana’da yapýlacak hastanenin kredi iþi tamam...https://emlakkulisi.com/sehir-hastan...aglandi/323628Saðlýk Bakanlýðý ile 'kamu özel iþbirliði modeliyle' inþa edilecek þehir hastaneleri projesinde bankalarla anlaþma saðlandý. Rönesans Grubu’nun Adana’da inþa edeceði 1.550 yataklý þehir hastanesi için 11 bankadan 430 milyon euroluk kredi temin edildi. Bugün Saðlýk Bakaný Mehmet Müezzinoðlu ve Rönesans Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Erman Ilýcak’ýn katýlýmýyla düzenlenecek törenle hastanenin temeli atýlacak.
Döviz mi bize saldýrýyor yoksa biz mi dövize saldýrýyoruz? Döviz kredisi kullanmadan bir inþaat bile yapamýyoruz.
Bu betoncular daha beter olacak.!!!
Bankalar çullanacak bunlara.!!
Baþka yolu yok bunun.!!!
Bankalar geç kalýrlarsa.!!
Hepsi birden batacak.!!
CRASH Tüm HIZIYLA
![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri