bu rekabet gücünün artmasý hikayesine katýlmýyorum. ücretler düþtükçe makine yerine insan kullanýlmaya baþlanacak.
otomat almak yerine çaycý istihdam edilecek. araba yerine tahtýrevan kullanýlmaya baþlanacak. beyinler göç edecek, ayaklar kalacak. çað atlayacaðýz ama geriye doðru...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
'' Þu anda Amerikada work and travel kapsamýnda çalýþýyorum. Hepimiz dolarýn artýþýný sayýsal loto çekiliþi gibi izliyoruz. Size bi de buradaki insanlarýn durumu anlatayým. Karþýlaþtýrmayý siz yapýn. ''
https://twitter.com/cansugenncc/stat...98637157175297
'' saatlik 8dolar+ tip kazanýyorum. Genel olarak 10-13 dolar arasý deðiþiyor. Geçen hafta çýkarýlan vergiler dahil 740 küsür dolar kazandým. Hadi daha basit hesaba dökelim. Haftalýk 40 saat çalýþýyorum. Saatlik minimum 10 dolardan hesaplasam (dolarý 6 aldýðýmda) aylýk 9.600tl ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ekonomik gerekçelerden uzaklaþýp yine siyasi nedenlerle yazýlýp çiziliyor ...Ben grafiði paylaþtým %40 civarý bir faizolmasý lazým diye MB sonsuz para yaratma yetkisi varmý yokmu bilmem ama TRY tasarrupçularýný MB sýnýn korumasý lazýmdý....MB görevini yapmýyor sa suç dýþ güçlerin mi oluyor ...
Özelleþtirme ile birlikte 510 Milyar dolar kaynak bu iktidar tarafýndan kullanýlmýþtýr , Bu para ile her köye bir fabrika kurardýnýz , Ar-Ge yapar teknoloji üretirdiniz , Ne yapýldý kýsa vade de yandaþý zengin etmek için Ýnþaata gömüldü , oradaki rantý gören Sanayiciler bile fabrika arazilerine AVM diktiler....
Yok bilmem kim bizi indirmek istiyor falan...Geçin bu ayaklarý ...FED ýsrarla Em ler ekonomileride yapýsal reformlar yapsýn para basmayý býrakacaðýz diye diye Kadýnýn dilinde tüy bitti neredeyse ....Biz de ha babam beton ...Yeniprojeler beton....
Sene bugünler 1 dolar 1 tl olabilir.
Nasýl mý? liradan 1 sýfýr daha atarýz.
Hani dolar çýkmýþtý diye çemkirirler sonra.![]()
Dün sanki coin piyasasýný izliyor gibiydim.
Dolar coin oldu benjaminin ismi.
Yer Ýmleri