Suni zenginlik bitti gerceklere donus
#dolar #bakýcýmaaþlarý #zoriþler #destek
Selamlar anneler,
Türkiye'de dolarýn geldiði noktadan sonra 2.5 yýlý aþkýn bir süredir bizimle beraber olan yatýlý hanýmla yollarý 1 ay sonra ayýrmaya karar verdik.Kendisinin henüz haberi yok.TL kabul etmediðinden ve dolar üzerinden ödediðimiz maaþýn artik akýl almaz bir hale gelip bizi aþmasindan oturu bu zor kararý verdim.Biri 5 biri 2.5 yasinda iki çocuðum var.Annem hayatta degil ve aile bireylerinden fiziksel anlamda cok destek alamýyoruz.Sanirim ben de cok istemiyorum artik, talep etmiyorum...
Kizim zaten anaokuluna gidiyordu ve yine gidecek 1 ay sonra ama oglum henüz evde seneye gidecek anaokuluna ve hanýma cok alisik.Onunla daha güzel yiyor, ben o izindeyken 1 kere uyutuyorsam yardýmcýmýz 2 kere uyutuyor...Oglumun agirligi onda yani.Giderse evdeki düzen ve diðer isler beni daha gergin ve yorgun bir anne yapacak biliyorum.Evde yardimci varken cocuklari paylasiyoruz cunku uykuya giderken vs...Bu arada cocuklarim da cok hareketliler.Oglum beslenme acisindan zor bir cocuk.Temizlige tabii biri gelecek haftada 1-2 gibi ama her gün biri olmayacak yanimda.Ama bir yandan da artik evde surekli birinin olmasýndan sýkýldýðýmý düþünüp teselli ediyorum kendimi.Her seyin en iyisini kendinin yaptigini soyleyip benim moralimi bozdugu cok olmustur cunku kendisinin.Sinirden agladigim da...Muhtaciz ya hani!Ben de artik oglumla baþbaþa kalacaðým diye seviniyorum ama bir yandan da bundan sonra ozel iþlerimi hallederken oldukça zorlanacaðýný dusunuyorum.🤔
Sizlerden biraz destek almak icin soruyorum...Yurt disinda çoðu kimse bakýcýsýz bu iþleri nasil hallediyor?Yabancýlarýn çocuklarý daha mi uslu bize mi öyle geliyor?Ben ikisiyle markete gidemem diyorum ama insanlar 3-4 cocukla dunyayi gezebiliyor?Bu dönemleri daha stressiz atlatmanýn yolu var mýdýr?Oldukca dertliyim bu aralar.Çok teþekkürler...

Yer Ýmleri