Originally Posted by ayhan53 ne diye þikayet ediyon Sehveti tahrik etmekten!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Sehveti tahrik etmekten! sende her an tahrik olmaya hazýrsýn yaþ ve saðlýk nedeniyla fazla tahrik olmaný yönetim istemiyor tatile yolluyor
bir halt olacaðý yok.
Originally Posted by ayhan53 sende her an tahrik olmaya hazýrsýn yaþ ve saðlýk nedeniyla fazla tahrik olmaný yönetim istemiyor tatile yolluyor Yahu su ahir dunyada, seks hayatima da karisiyorlar, yahu!
Originally Posted by reha kaya yahu su ahir dunyada, seks hayatima da karisiyorlar, yahu! reha gaya yazýlarýmý tahrif ediyor þikayetçiyim
Originally Posted by ayhan53 güneysu idiyse cezayý kesen kesin sex hayatýný kýskanmýþtýr adam þakýr þakýr sýraya diziyo bende týk yok diyerek Ahanda siz bittiniz, zaten dun Angara toplantisina gelemedi, burnundan soluyordur simdi!
Originally Posted by reha kaya Ahanda siz bittiniz, zaten dun Angara toplantisina gelemedi, burnundan soluyordur simdi! az sinirliydi ama sakinlemiþtir þimdi hem ben öyle birþey yazmadým kii yazýlarýmý tahrif ediyorsun
Originally Posted by ayhan53 az sinirliydi ama sakinlemiþtir þimdi hem ben öyle birþey yazmadým kii yazýlarýmý tahrif ediyorsun Tek harf degistirmedim yahu, sizin yazdiklariniza gore gidiyorum!: Sakinleyemez, whatzarttan boyuna atiyorum odunu atese!
Forum Rules
Yer Ýmleri