Originally Posted by
enki
Hem okurum hem cevap yazarým olmuþ..
Onaylamadýðýnýz bir yazýya her zaman yazý yazmak gerekmez..hele sonuçta huzur olmayacaksa..
Zaten her onaylamadýðýmýz yazýya cevap yazacak olsak, klavye baþýndan kalkamayýz deðil mi?
Sn.enki olayý güzel özetlemiþ, bende zaman zaman Sn.Delikan'ýn ve Sn.Bora Yaþar'ýn yazýlarýndaki husumeti görüyorum bence bu olumsuz durumu uzatmamak lazým, sonuçta buradaki herkes olgun insanlar býrakýn herkes istediðini yazsýn, bazen benim fikirlerimle uyuþmayan yazýlarýn üzerinde çok durmuyorum cevapta yazmýyorum,
Burada iletiþim sadece kelimelerle saðlanýyor ama bizler duygusal insanlarýz bazý yazýlanlarý kolayca yanlýþ tarafa çekebiliyoruz halbuki ayný kelimeleri kullanarak konuþuyor olsak ses tonundan bile meramýmýzý daha net anlatmýþ olacaðýz, bana baþka bir baþlýkta sadece þaka için yazdýðým bir kelimeden dolayý bir araba laf etmiþlerdi halbuki sakince okuyan þaka olduðunu anlardý ama gereksiz tartýþma çýkmýþtý...
Demem o dur ki yaþananlarý artýk kenara býkarýp uzatmamak sizlere en yakýþan tavýr olacaktýr,
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri