Ben olaya siz, biz diye bakmıyorum. Anelt telekom'da maddi ve manevi mağdur olan hepimiz olarak bakıyorum.
Bu çağrı tabi ki bizim davayı etkilemez, etkilerse de sadece Hakim veya Bilir Kişi şirketin defter değeri üzerinden yapmış olduğu gönüllü çağrıyı dip fiyat olarak baz alır.
Diğer husus ise 12M fon ayrılma durumu taban olarak düşünebiliriz. Şirket hem gönüllü çağrı fiyatını hemde fon ayırma maliyetini yönetim kurulu kararı ile artırabilir.
Şirket; SPK bu fiyata onay verirse gönüllü çağrıya katılım durumuna göre yeniden fon'u artırabilir burada sıkıntı yok.
Benim burada ki İTİRAZIM; Şirketin Yakın izleme pazarına düştükten sonra hiç bir olumlu tavır veya niyet sergilememesi yani sürekli işlem gören piyasaya dönmek istemedi faaliyete girmek istemedi nedeni ise çok basit BAŞINDAN BERİ PLANLARI ÜÇ KURUŞ'A BİRLEŞME YAPARAK ANEL TELEKOM'U ANELE İLE BİRLEŞTİRMEK İDİ.
1,7x'ten hisse 0,3x düşüyor ve adamlar ölü numarası yapıyor kılını kıpırdatmıyor tek hamleleri birleşme başvurusu idi oda kuruşlu rakamlardan KY SOYMA başvurusu idi.
Kottan atılan Transtürk yeniden kote olmak için adamlar gönüllü çağrı yapıyor, ve kote olmak için spk başvuruyor Anelt Yöneticileri ise kottan atıldığı için seviniyor. Soruyoruz neden faaliyete sokmadınız bla bla bla diyorlar.
Senin Anele ile Anelt arasında yapacağın bir taşeronluk veya Yurt içi Projelerde Anelt Telekom'u yetkilendirme durumuna kim hayır diyecekti.
BURADA ART NİYET SÖZ KONUSU KİMSE BANA BU YÖNETİMİN İYİ NİYETLİ OLDUĞUNU İDDİA ETMESİN. İYİ NİYETLİ OLSALARDI BİZ ŞUAN SÜREKLİ İŞLEM GÖREN PAZARDA İDİK. NE DAVALAR AÇILIRDI NEDE ŞUAN YAŞADIĞIMIZ MADDİ VE MANEVİ KAYIPLAR BÜYÜRDÜ.
HİSSE PİYASA ŞARTLARINDA DÜŞSE İDİ, DOLANDIRMADAN, KANDIRMADAN KİMSE BU KADAR ÜZÜLMEZ İDİ AMA BURADA YAPILANLAR PLANLI KY'NIN ELİNDEN ÜÇ KURUŞA YAPI'YI ELDE ETME OPERASYONUDUR.
BUNU AVRUPA'DA, ABD DE YADA JAPONYADA YAPSAYDI YA ADAMI SALLANDIRIRLARDI. KANUN BOŞLUĞUNU ADAMLAR O KADAR GZL KULLANIYOR Kİ, EN ÇOK KOYAN'DA YANLARINA KAR KALMALARI HEMDE VERGİSİZ KAR!!!
ve bunları bize yaşatan tüm Anel Grup Yönetin kurulunu ve yetkililerini de Allah'a havale ediyorum, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...





Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri