Originally Posted by
GE90
Bugün dönüþ günüm. Vakýfbank ÖB 1M+ için %19.50 veriyor. Dediklerine göre faiz artýrýmý yapýlmadýðý için oranlar yavaþ yavaþ ufak ufak geri çekiliyormuþ. Milyonun çok üstü rakamlar için bile %20'ler yokmuþ, %19.55 vb. oranlarý zar zor alýyorlarmýþ. Oysa burada 2 hafta önce %19.70 paylaþanlar olmuþtu, ama MT'nin yaptýðý açýklama böyle iþte, faiz artýrýmý gelmediði için böyle oldu diyorlar. Uzun baðlayalým isterseniz diyorlar. Ben yine 32 gün devam edeceðim. 1 ay sonra tablo daha iyi olur belki.
Odeabank ve Burgan'a da sordum. Odeabank %19 zor alýyoruz, 100k için 18.75'ten baðladýk dün dedi. Oysa burada Odeabank için de %19.50 oran paylaþýmý olmuþtu. Ya oranlar gerçekten biraz düþtü ya da pazarlýk olsun diye biraz aþaðýdan giriyorlar ama pek yükseltecek gibi de görünmüyorlar hani.
TEB Enpara liste faizlerinde artýþ yok birkaç hafta öncesiyle ayný gibi. Garanti internet þubede çýkan kampanyalý faizler aþaðý çekilmiþ. Birkaç hafta önce %17 küsür rakamlar görüyordum Garanti'de, þimdi %15 küsür %16 küsür rakamlar veriyor sözüm ona kampanyalý.
Dönüþ günüm gelmedi ama vakýfbank öb mt'si aradý. Oran sordum. Mb oranlarý deðiþtirmediði için geçen ayýn aynýsýný veriyoruz dedi. Pazarlýk yapýp daha iyi oran almaya çalýþacaðým. 34 gün 19.50 yatýrmýþtým.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri