hayatýn palavra...taven
ozaman bizde diyeli... biraz üzerine bak comdo ya 4,42 maliyetli malý bil bakalým kaçtan verdik..
hayatýn palavra...taven
ozaman bizde diyeli... biraz üzerine bak comdo ya 4,42 maliyetli malý bil bakalým kaçtan verdik..
biz bunlarý yemiyoruz...karýn tok... tatlýlardayýz biz...
Boþ konuþma snap palavraymis hahaha güldüm Burda martý derken adamýn biride senin gibi diyordu martý 78 di alsaydý 1.08 satardý %40 kar ....DYO yazdýðýmda burda 5.25 ti oldu 5.85 ..60 kademe ....hadi yalan desene yalan dersen utanmazin tekisin ....sen 20 günde 30 kademe çýkacak diye bakarken ben günde 40-70 kademelere oynuyorum koçum hadi kolay gele bu 5 para etmez hissende hhahahha
..taven allah daha çok versin...
Biz yanlýzca bu senettemiyiz sanýyorsun..
Dedim ya aðzýn baya bozuk hep ben bilirim havalarý...
Dedim ya biz anlatmýyoruz diye bizi aptal sandýn...
Anlatalým ozaman
Garfa 2.10 2.20 den al 3.40 3.60 arasý salla lotuda söyleyeyim 42.000 lot
Comdoyu söyledim 11.000 lot..
Vakkoda 16.000 lot
Uþak seramik 2.25 2.30 arasý 18.000 lot alýp 3.10 3.14 arasý salladýk..
Deniz gyo da 1.85 2.00 arasý 35.000 lot alýp 3.30 larda salladýk...
Þeker finanstada 1.75 1.85 lot arasý yaklaþýk 50.000 lotu alýp 2.20. 2.25 arasý sallayýp bunlarý tekrar 2.00 lerden alýp 2.30 2.35 arasý salladýk..bunlarýda 2.05 2.20 arasý kademeli olarak yerine koyduk.ha bunlarý yatýrdýk hedef fiyat belli kafamýzda bekliyoruz..
Þu aralar 4.02 den yaklaþýk 8.000 lot atagyo 3.72 3.80 arasý alýnmýþ 11.000 lot çelik halat..
Yakladýk 9.50 10.20 arasýndan alýnmýþ 12.000 lotta ateks ler var...
Bu dediklerim yaklaþýk 8 aylýk bir durum...
Yani ömrünün 23 yaþ ile 29 yaþ aralarýný deðiþik aracý kurumlarýnýn seans odalarýnda geçirmiþ olan aciz bir kulun yaptýðý iþlemler...
1990 aðustosundan bu yana çok kahramanlar gördük...
Çok delikanlýlar geldi geçti...bu boða piyasasýnda kazanmak kolaydýr...inþallah daha da çok kazanýrsýn kimsenin kazancýnda gözümüz yok allah daha da çok verir inþallah ...
Senin yoðurt yiyiþin böyle bizimkisi daha farklý...
Yani burada anlattýklarýn yaramaz bir çocuðun mahalledeki diðer çocuklarýn misketlerini yutmuþ bir çocuðun evde babadýndan dayak yiyen çocuklarý hatýrlatýyor.
Yukarýda anlattýðým gibi bizde hem anamýzdan hemde babamýzdan dayak yemiþliðimiz vardýr...onun için artýk uslandýk..yavaþ gidiyoruz..yaþlandýk...
Bu mecnun 1998 yýlýnda 27 yaþýnda herþey güllük gülüstanlýk iken bir anda çýkan fýrtýnada 10 günde sermayesinin tamamýný kaybetmiþ ve sermayesinin %50 si kadarda borçlanmýþ birisine bu anlattýklarýn masal gibi taven...
Emin ol senin bildiklerinizi bu aciz kulunda biliyordur...
Haaa...yukarýda hep karlarý yazdýk...
Bir arada girenleri yazarýz...
Mazimiz hep karlarla dolu deðil nasýl olsa...
Eee niye palavra diyorsun DYO dedikmk demedim mi bugün yaptý 3 günde 100 kademe .....o kadar eskiye gitmiyorum bak ben yeni neyse onu yazýyorum ona bkarsan benimde garfayi 2 TL den alýp 11 TL den satmisligiz varsorun sekfk de spek güçsüz ne yaptýðýný bilmeyen bir acemi var yada ne yaptýðýný biliyorum sanan neyse hadi bugünde dyodan %17 lik karýmý aldým sadece 1 hafta bekledim.....bunun gibi 20 gün bekle 30 kademe git 10 dakikada 10 kademe aþaðý duþ deðil hahaha çok rahat 2 TL ye düþecektir yine merak etmesin kimse
hadi kolay gelsin
2.32-34 yine gecemicek boþuna hava yapýyor sýrf gel gel hhhah
Yer Ýmleri