gercekten ne sacma bir hisseymis cuma gunu 2.26 ya 100 000 alýs koy simdi dus ise yaramaz hisseler listesine ekledim sekfe yi
gercekten ne sacma bir hisseymis cuma gunu 2.26 ya 100 000 alýs koy simdi dus ise yaramaz hisseler listesine ekledim sekfe yi
mal spegin elinde patladý millet artýk 1 duser 2 duser 3 unceye ogrenir ne mal olugunu kagýdýn nolcu 100 000 lot alýs pufffff az sonra o alýslardaki 10 000 lik kademeleri de sile sile asagýya verir gunlukcu kapanýsa 2.10 yarýn bilemedin carsamba 2 tl ve altý .tuvalet pecetesi herzamanki gibi
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
6 6 6 6 6 cý adam da geldigine gore dusus kesinlesmistir gecmis olsun atlayan var ise
o rakamcý olan kim ne anlam tasýr bilmem ama gordugum sey su 10 kademe alýsta 81 000 lot 10 kademe satýsta 42 000 lot var ve yukselmiyor buda demek olurki dusecek ama spek alýcý bulamýyor sizinde dediginiz gibi gun sonu dusurur cunku kredili mal almýstýr gunlukcudur %100 dediginiz noktolarý beklicem ordan alýrým yukselmedigine gore dusecek
ama bu hisseye cok guldum gercekten cuma gunu 1.150 000 lot hacim bugun 20 000 lot hacim sayýn taven in yazdýgý kadar varmýs sayýn tavenin dedigi gibi asagýya devre kesici olmasýný bekliyorum 2 tl den almak icin
Yer Ýmleri