daha önce bunun babasý þeker bank zararýna çýktým, ailece zor hisseler inþallah bu sefer para kazanýrým ümit ediyorum, ilk üç aylýk bilançosu iyi gelmiþ, ancak munzam sandýðýnýn satýþ yapmasý olumsuz olarak görünüyor hayýrlýsý artýk...ytd...
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
madem ky olarak portföyümüzün %10 kadar yatýrým yaptýk biraz fikir teatisinde bulunalým baþkalarýnýn fikirlerinden yararlanmak, çeþitli görüþleri öðrenmek..
bir þeyler karalayalým...
1.hisse takaslarýn da hisse toplu olduðu anlaþýlmakta...
2.2020 baþlarýnda zirve noktasýný görüp 13 mart dip yapmýþ..
3.2020 ilk dönem bilançosu iyi geldiði anlaþýlmakta
4.corona günleri sonunda bence faktoring ve leasing iþleri patlama olacak yýlýn ikinci yarýsýnda daha iyi bilanço gelecektir.
5.kendimce yaptýðým hesaplamalara göre tahtacýnýn güncel maliyeti 4.40 seviyelerinde olduðuna kanaat getiriyorum.
6.doðru veya yanlýþ bildiklerimize eklemek veya çýkarmak isteyen forum müdavimlerinin bilgilerine sunarým...ne demiþler akýl akýldan üstündür...ytd.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Tahsilatlar uzun vade olunca nakit ölçeði önemli . Makina ve teknik yatýrýmý için finansman kaynaðý bankalar dýþýnda leasing ve finansal kiralama þirketleridir. Sekfk skgyo nun arzý ile haziran da farklý bir formata dönüþecektir diye umuyorum
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
þeker gyo ortaklýk yapýsýna internet sayfasýndan SEKFK olarak herhangi bir ortaklýðý yok,ne gibi faydasý olabilir ki..ayrýca COVÝD-19 dolayý ikinci dönem bilançosu sonucu halka arz olacaðý sosyal medya haberlerinde belirtilmliþ...ytd..
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri