merak etmeyin sayýn taven bende ayný dusunmustum almadým evet bakýn ele vermeye basladý gedik herzamanki taktik yukarý cek gelene bosalt malý 2.25 te epey ugrasýp gecmeyince almadým zaten pazartesi geldigi yere geri duser katýlýyorum
merak etmeyin sayýn taven bende ayný dusunmustum almadým evet bakýn ele vermeye basladý gedik herzamanki taktik yukarý cek gelene bosalt malý 2.25 te epey ugrasýp gecmeyince almadým zaten pazartesi geldigi yere geri duser katýlýyorum
nereye gitti 10 000 lotluk alýslar puff ucuverdi sildi aylardýr ezberledik biz artýk bunlarý bos konusmuyoruz ona gore yazýyoruz tuzaga dusen varsa gecmis olsun
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
yanýldýkmý aceba sayýn taven kapanýsý iyi yapmýs
yanýlmakmý buda onlarýn tamda istedigi dusunce bak gor pazartesi nasýl dusuyor eksi kac acýyor bunun huyudur bir gun yukarý devre kesici yaparsa ertesi gun asagýya devre kesici yapar daha fazla yukarý gidecek olsa tavan kapatýrdý degilmi ama tavan olmamýs ...3 aydýr kimse kalmamýstý spekte harclýksýz kaldýgý icin ....hissede yeni kurbanlar keklikler cekmek icin bu hareketi yaptý.. oda zaten maksimum %15 ti onu yaptý pazartesi nasýl dusuyor izleriz
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Ýnsanýn içinin çürümesi...
acýlýsta alalýmmi yani ne diyorsunuz
alalýmmi tavana gidermi yokmu kimse ?
Yer Ýmleri