Tskler..
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tskler..
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
Bu tavaný bozanda bu kadar basanda GLOBAL deðilse ben bir daha bu hisseye bulaþmayacaðým.
elimize verdiler
Buda tutmadý..
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
ÞEKER YATIRIM MENKUL DEÐERLER A.Þ.( Pay Alým Satým Bildirimi )
15.03.2017 tarihinde Þeker Finansal Kiralama A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 2.00 fiyattan 97.679 -Adet satýþ iþlemi tarafýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlem ile birlikte Þeker Finansal Kiralama A.Þ. sermayesi içindeki payýmýz %7.00 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
Pay Alým Satým Bilgileri
Ýþlem Tarihi Ýþlemin Niteliði Ýþleme Konu Paylarýn Nominal Tutarý (TL) Ýþlem Fiyatý (TL/Adet) Ýþlem Tutarý (TL) Ýþlemden Önce Sahip Olunan Paylarýn Nominal Tutarý (TL) Ýþlemden Önce Sahip Olunan Paylarýn Þirket Sermayesi Ýçindeki Payý (%) Ýþlem Sonrasý Sahip Olunan Paylarýn Nominal Tutarý (TL) Ýþlem Sonrasý Sahip Olunan Paylarýn Þirket Sermayesi Ýçindeki Payý (%)
15/03/2017 Satým (Sell) 97.679 2 195.358 3.247.679,34 % 7,22 3.150.000,34 % 7
Yok öyle Tavandan 500 bin satmak SPK sen nasýl alýyorsun bu kadar malý adam zaten 500 bin aldý tavan yaptý maliyeti 1.85 sonra bu malý al tavandan ver.Nasýl oluyo bu yaktým çýranýzý bunu mahkemeye verecem kimse suçlu burnundan fitil fitil getirecem.Takas dökümlerini çýkardým gerekirse cumhurbaþkanýna çýkarým oyun dönüyor burada.Bu nasýl iþtir.
Bu kadar basmasýný beklemiyordum , ulan þeker herþeyin içine ettin,
2.00 dan 1,70 e kadar indi
Yer Ýmleri