Ellerinde 1 milyon lot kaldý sanýrým. Onuda yarýn satarsa biter eldekiler.
Ellerinde 1 milyon lot kaldý sanýrým. Onuda yarýn satarsa biter eldekiler.
Bende bir cenabetlik var galibaTahtaya girdim sonra leyla oldu tahta
Üç kuruþluk hisse de alsam uðursuzluðum benimle geliyor
Bol kazançlar arkadaþlar
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
son bilançosunda kar açýklamýþ bir þirket, farazi söylüyorum buralar maliyet noktalarý bu fiyatlarýn altýna bu saatten sonra beklemiyorum, þahsi düþüncemdir, þirketin ortaklarýnýn satýþýný Þekerbank ile ilgili olduðunu tarafta bir bedelli olabileceðini çözülmesi gereken ortaklýk konusunda bir geliþme olacaðýný sonuçta buradan satýp oradaki konumu güçlendirmek isteyeceklerini o sebeple son dönemde hýzlýca elindeki hisselerini çýkardýðýný yada portföy deðiþikliðine gidilebileceðini, bence en olumsuz nokta satýþlarý karþýlayanýn ky olabilmesi eðer ky almýþ ise buralarda çok oyalanýr...bezdirmeden yükseltmez spek efend sonuç olarak maliyeti yüksel olanlarý için sýkýntýlý bir süreç önümüzde ....yatýrým tavsiyesi algýlanmasýn kiþisel düþüncemdir....
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Eðer hissede tekrardan bir ortak satýþý gerçekleþmezse inþallah güzel günleri görebiliriz.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Arkadaþlar bugünkü iþlem hacmi artýþýnýn sebebi nedir sadece 4.28 den 1.340bin satýþtan iþlem olmuþ yine ortak satýþýmý yapýlýyor.YTD
Yer Ýmleri