4,5 beþ liradan milyonlarca lot malý amcalar boþa almamýþlar .hayýrlýsý inþallah 1 yýldýr yatayda giden hisse zirve kýrar gider de 140.000 e giden endekste sekfk yatýrýmcýsý da bþraz para kazanýr.
4,5 beþ liradan milyonlarca lot malý amcalar boþa almamýþlar .hayýrlýsý inþallah 1 yýldýr yatayda giden hisse zirve kýrar gider de 140.000 e giden endekste sekfk yatýrýmcýsý da bþraz para kazanýr.
Þirket ana pazara geçiyor týk yok hatta niye ana pazara geçti diye cezalandýrýyorlar hisseyi.5,15 ortalama ile yeni gelin gibi aldýklarý 4,700.000 lot alan amcalar kayýp.hayýrlýsý biz erikçiyiz o kadar malý alan patlýcanlýlar düþünsün 😀
Ana paZara geçiþ yýlbaþýndan sonra tamam. Ama iþin altýnda bizim bilmediðimiz baþka haberlerin olduðunu düþünmekteyim. Þeker gyo halka arzý olabilir mi zannetmiyorum. Daha büyük birþeyler olmalý. Ama þu an bilmiyoruz.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir devam eden küçük yatýrýmcý muhabbetidit.
Hisseye Ocak 1 de alt pazara geçiyor muamelesi yapýyor amcalar eziyorlar .anlaþýlan bu amcalar ky da son kalan hisseleri (kulak kýlýný )da almaya çalýþýyorlar.bakalým alabilecekler mi nokta.
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Bay tomi 5.15 ortalama ile satýlan 4,7 milyon lot hisseyi ky almadý ki .ky almadýðýnýn kanýtý ise mal satýldýðý an hisse tavanladý.sonra malum 6,8o e gitti .yani benim tahtada gözlemlediðim kadarýyla þirket satýyor amcalar alýyor diye görüyorum.ky da kalan az malý da alacaz diye çalkalýyorlar yukarý aþsðý aþaðý yukarý. Ölü taklidi yapar kýpýrdamam kafamdaki rakama kadar o rakama gelirse de tek kalem verir çýkarým. Aslýnda amcalar 7 7,50 ye çekse bir Allah’ýn kulu kalmaz . Ytd ky görüþleridir .
Þirket mal sattýktan sonra hisse yukarý gidiyorsa mal doðru yere gitmiþ demektir.Buna örnek de 2 ay önce 4,60 dan crdfa mal sattý 19 milyon lot hisse bugün 6,40 idi. Pekgy 100 milyon lottan fazla hisse sattý 2,20 ortalama ile hisse dün 3,20 idi . Sekfk 5.17 ortalama ile mal sattý hisse iki üç gün önce 6,70 civarýna gitti. Yani ky almadý bu tahtalarda amcalar aldý diye düþünüyorum . Ytd gördüklerimin yorumudur . Yani yukarý hisseyi ky lar çekmemiþtir amcalar çekmiþtir diye DÜÞÜNÜYORUM.
Bu amcalar dediðiniz bu kadar mali aldý hala aþaðýya çekerek kalan mallarý tipluyirlarsa ilerisi düþünmek ne dersiniz yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri