9 : *SEKFK 2025 yýlý 12 aylýk konsolide net dönem karý 196,848,000 TL (Önceki Dönem 2024 yýlý 12 aylýk 160,907,000 TL)
9 : *SEKFK 2025 yýlý 12 aylýk konsolide net dönem karý 196,848,000 TL (Önceki Dönem 2024 yýlý 12 aylýk 160,907,000 TL)
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Müthiþ bir potansiyel barýndýrýyor olabilir sermayesi çok az sermayesini iki katýna yakýn yaklaþýk kar açýklamýþ þeker grubunun 3-4 yýllýk performansýna baktýðýmýz zaman hemen hemen gitmeyen tek kaðýdý bu þirket Kredi faktoring gibi olursa hiç þaþmam
1354 : KAP *** ÞEKER FÝNANSAL KÝRALAMA A.Þ. *** SEKFK *** Ýzahname (SPK Onayýna Sunulan)
Bedelli Sermaye Artýrýmýna Ýliþkin SPK Onayýna Sunulan Taslak Ýzahname
Ýzahname (SPK Onayýna Sunulan)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : -
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
Þirketimizin 100.000.000 Türk Lirasý olan çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý nakden karþýlanmak suretiyle 100.000.000 Türk
Lirasýarttýrýlarak 200.000.000 Türk Lirasý'na çýkarýlmasý iþlemine iliþkin olarak Ýzahname Taslaðý'nýn onaylanmasý
amacýyla26 Þubat 2026 tarihinde Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK)'na baþvuru yapýlmýþtýr.Taslak izahname ekte
sunulmaktadýr.
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
1081 : KAP *** ÞEKER FÝNANSAL KÝRALAMA A.Þ. *** SEKFK *** Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Þirketimiz Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 30 Mart 2026 tarihinde yapýlacaktýr.
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim - ÞEKER FÝNANSAL KÝRALAMA A.Þ.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? : Hayýr
Genel Kurul Tipi : Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi : 2025-01-01
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi : 2025-12-31
Karar Tarihi : 2026-03-04
Kayýt Tarihi : 2026-03-29
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi : 2026-03-30
Ülke : Türkiye
Þehir : ÝSTANBUL
Ýlçe : KAÐITHANE
Þehir : ÝSTANBUL
Alýnan Kararlar Arasýnda Þirket Merkezine Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Ticari Ünvana Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Faaliyet Konusuna Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn seçimi ile Baþkanlýða toplantý tutanaðýný imzalama yetkisinin verilmesi.
2 - Yönetim Kurulu Yýllýk Faaliyet Raporunun okunmasý ve müzakeresi.
3 - Denetçi Rapor özetinin okunmasý.
4 - Bilanço ve Kar/Zarar Hesaplarýnýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin kapsamlý ibra edilmeleri.
6 - 2025 yýlý dönem kar/zarar hesabýnýn daðýtýmýna iliþkin Yönetim Kurulu önerisinin görüþülüp karara baðlanmasý.
7 - Vergi Usul Kanunu'nun mükerrer 298. maddesinin (ç) fýkrasýna uygun olarak yapýlan yeniden deðerleme iþlemine iliþkin özel fonun olaðanüstü yedek akçelerden karþýlanmasýnýn onaylanmasý.
8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi.
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin mali haklarýnýn tespit edilmesi.
10 - Baðýmsýz Denetim Firmasýnýn seçilmesi.
11 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Türk Ticaret Kanunu’nun 395 ve 396. maddeleri kapsamýna giren hususlarda mezun kýlýnmalarý hakkýnda Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi.
12 - Dilek, temenniler ve kapanýþ.
Gündem Maddesi - Kar Payý Ödemesi : Evet
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulumuzun 4 Mart 2026 tarihli toplantýsýnda Þirketimizin 2025 yýlý faaliyetleri ile ilgili
OlaðanGenel Kurul Toplantýsýnýn 30 Mart 2026 Pazartesi günü saat 14:30'da yapýlmasýna karar verilmiþtir. Ek
Açýklamalar
: Yönetim Kurulumuzun 4 Mart 2026
tarihlitoplantýsýnda Þirketimizin 2025 yýlý faaliyetleri ile ilgili Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnýn 30 Mart 2026
Pazartesigünü saat 14:30'da yapýlmasýna karar verilmiþtir.
-KAP-
100 milyon sermayesi ile 200 milyona yakýn kar açýklamýþ arkasýnda koskoca bir Þekerbank var 3 yýldýr süründürüyorlar 3 yýldýr baský kurdular hala o fiyatlarýný yakalayamadý
Sekfk yeni geldim, 100 % bedelliyide kar eden bir kurulus icin olumlu buluyorum, sermayeyi dogru kullanmalari sarti ile. Sessiz forumlarda genellikle bir tarafa dogru patlama olur. Yanilmam umarim.
Yer Ýmleri