9 : *SEKFK 2025 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 196,848,000 TL (Önceki Dönem 2024 yılı 12 aylık 160,907,000 TL)
9 : *SEKFK 2025 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 196,848,000 TL (Önceki Dönem 2024 yılı 12 aylık 160,907,000 TL)
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Müthiş bir potansiyel barındırıyor olabilir sermayesi çok az sermayesini iki katına yakın yaklaşık kar açıklamış şeker grubunun 3-4 yıllık performansına baktığımız zaman hemen hemen gitmeyen tek kağıdı bu şirket Kredi faktoring gibi olursa hiç şaşmam
1354 : KAP *** ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. *** SEKFK *** İzahname (SPK Onayına Sunulan)
Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin SPK Onayına Sunulan Taslak İzahname
İzahname (SPK Onayına Sunulan)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin 100.000.000 Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 100.000.000 Türk
Lirasıarttırılarak 200.000.000 Türk Lirası'na çıkarılması işlemine ilişkin olarak İzahname Taslağı'nın onaylanması
amacıyla26 Şubat 2026 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na başvuru yapılmıştır.Taslak izahname ekte
sunulmaktadır.
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
1081 : KAP *** ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. *** SEKFK *** Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Mart 2026 tarihinde yapılacaktır.
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim - ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
Genel Kurul Tipi : Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi : 2025-01-01
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi : 2025-12-31
Karar Tarihi : 2026-03-04
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi : 2026-03-30
Ülke : Türkiye
İlçe : KAĞITHANE
Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığının seçimi ile Başkanlığa toplantı tutanağını imzalama yetkisinin verilmesi.
2 - Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunun okunması ve müzakeresi.
3 - Denetçi Rapor özetinin okunması.
4 - Bilanço ve Kar/Zarar Hesaplarının okunması, müzakeresi ve onaylanması.
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin kapsamlı ibra edilmeleri.
6 - 2025 yılı dönem kar/zarar hesabının dağıtımına ilişkin Yönetim Kurulu önerisinin görüşülüp karara bağlanması.
7 - Vergi Usul Kanunu'nun mükerrer 298. maddesinin (ç) fıkrasına uygun olarak yapılan yeniden değerleme işlemine ilişkin özel fonun olağanüstü yedek akçelerden karşılanmasının onaylanması.
8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi.
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin mali haklarının tespit edilmesi.
10 - Bağımsız Denetim Firmasının seçilmesi.
11 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Türk Ticaret Kanunu’nun 395 ve 396. maddeleri kapsamına giren hususlarda mezun kılınmaları hakkında Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi.
12 - Dilek, temenniler ve kapanış.
Gündem Maddesi - Kar Payı Ödemesi : Evet
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 4 Mart 2026 tarihli toplantısında Şirketimizin 2025 yılı faaliyetleri ile ilgili
OlağanGenel Kurul Toplantısının 30 Mart 2026 Pazartesi günü saat 14:30'da yapılmasına karar verilmiştir. Ek
Açıklamalar
: Yönetim Kurulumuzun 4 Mart 2026
tarihlitoplantısında Şirketimizin 2025 yılı faaliyetleri ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısının 30 Mart 2026
Pazartesigünü saat 14:30'da yapılmasına karar verilmiştir.
-KAP-
Yer İmleri