SEKFK Konsolide 2017/6 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 1730000 Yýllýk Deð%:38 DÖNEM KARI/ZARARI: 1724000 Yýllýk Deð%:37
SEKFK Konsolide 2017/6 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 1730000 Yýllýk Deð%:38 DÖNEM KARI/ZARARI: 1724000 Yýllýk Deð%:37
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sayýn Medwig teþekkürler..
gecen gun niye yukselmiyo demistik aceba bilancomu falso diye burun 2.ceyrekte zarar acýklamýs endeks 110 000 olmus bunun yukselmeyisinden ve sirketin alýmlarýný kesmeisinden belliydi bundan adam olmaz alýnmaz yukselmez artýk dusus trendine girmistir bununla ilgilenme maceram almadan son buldu elinde olanlarý allah kurtarsýn diyorum iyi gunler
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Erken pes ettiniz sayýn luikang hisse kar açýklamýþ ayrýca.ytd
6 aylýkta 1.7 milyon kar olabilir ...ama birde 1.3.20017--30.6.2017 deki 1.332 milyon zarar var ...sonucta borsa rekerolar kýrdýkca bu geriliyor ve derinlikten gordugum alýcý buldukca veriyorlar kucaga ben baska neden bulamadým sizlere kolay gelsin bu hisseyle baska diecebilecegim hicbirsey yok ilginmedigim hisseye daha fazla yazmam mantýksýz olur iyi gunler
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Bilgiler için teþekkürler bol kazançlar.
kimse anlayamamýþ hisseyii..
Sayýn snap deðerli yorumlarýnýzý fikirlerinizi eksik etmeyiniz lütfen.ytd.
Yer Ýmleri