arkadaþ nasip diyelim
sýrf bunu 2,10 2,11 den alalým dedik..
gittik denizli camý 1443 lotu bir aracýdan 12,28 ortalama ile ..diger 500 lotuda 12,52 ortalamadan kaptýrdýk..
nasbimiz deðilmiþ dedik..
her iþte bir hayýr var dedik..
ama çelik halat ve hektaþ ta çok kaþýdý beni..satta al sekfn yi..
dur seytan çok sattt dedi al þu sekfn yi..ama satmadýk...
hayýrlý olur inþallah
garfa dada ayný taktikti..2,15-2,30 lardan baþladýk..
aldýkça verdi...aldýkça verdi..aldýk...yaklaþýk...35.000 lotu...
sabrettik..sabrettik... 3,45-3,50 arasý verdik nasibimiz bu dedik..
karý ayýrdýk bir yere gittik ayný fiyat aralýðýnda SEKFN YE soktuk..ayný miktarda...
bugün de stateji bozup bi 10.000 lota yakýn alalým dedik..
tutarsa eyvallah...tutmazsa nasip deriz...
zafer ALLAH ýn...
Kar realizasyonu olsa gerek normal zaten bunlar ,vakýf falan satsýn bakalým, þirket ne yapacak bundan sonra görücez.ytd.
Bizimi cok dusunuyorlarmis bak bak bak yorumlara bak universiteden yeni mezun olmus maasli spek elemanlari siz ovdukce nasil dustugu ortoda ovdugunuz hisse surekli dusuyor tepkisiz borsa yukari gidiyor yerinde sayiyor 1-2 gune 2 tl alti az bir sure sonra 1.40 hodri meydan
Yok kademe oyunu oynuyormus yok dokuyormus bilmem neymis ovucu hissenin hali zaten herseyi anlatiyor borsa 110 demis bu tepeden %25 kuxuk yatirimciya mali yikmis senin laflarin anca kendin gibi universiteden yeni yetmelere axemi borsacilara soker benim yasim 47 .22 yildirda ben borsadayim artik her hissenin huyunu suyunu hareketini ezbere biliyoruz bos konusanlarin bos kalfalari siz almaya devam edin sizin gibiler oldukca daha cok mal yikar ele verir ben 1.40 ta bekliyorum hadi gorusuruz
Yer Ýmleri