vermedin mi yoksa 6,35 e ben verdim..6,33 6,34 6,35 e...
biliyormuþuz bizde..tühh..
vermedin mi yoksa 6,35 e ben verdim..6,33 6,34 6,35 e...
biliyormuþuz bizde..tühh..
Sabahtan beri 5 kademe karý gören spek satýþa geçti haahah dyonun 60 kademeli çýkýþýnýn yanýnda 1 týrnak boyu yol alamadin spkekcik sen git çocuk parkýnda kum esele hahhahah
DYO yu 112 kademe karla verdik sabahtan 4.59 dan Denizbank almýþtýk onuda 21 kademe karla verdikpara böyle hareketli hisslwrd kazanýlýr sekfk gibi gebeliklerde deðil :D bundaki herif 5 kademeye tav hemen satýþa geçiyor çok çýkmýþ gibi :D komodi spkekcik git sahilde kumdan kale yap borsa senin gibi korkaklara göre biyer deðil :Ddd
ben demiyorumuyum 666 laro yazýnca asagýya gitmeye baslýyor diye buyrun zavallý seytan cok cýktý cok para kazandý kar realizesi yapýyor bu 666 cý oldukca bu hisseden bi bok olmaz demiyomuyum sabahtan beri 6 saatte 5 kademe cýktý 5 dakikada hespini geri verdi sonuc 0 prim koskoca hafta boyunca borsa 3000 puan yukarý yaptý bu yine yerinde saydý ...rahat rahat 2 liraya gelecek ordan alýrsýnýz endeks 150 000 de olsa 2.34 gecirmez orasý bu hisse icin tavan fiyat ..asagýsý acýk hissede 1 allahýn kulu yok alýcak keklikte yok kendi kendine alýp veriyor zavallý spekcik 3 lot 5 lot alýmda zavallý paca corbasý icsin benden ..pazartesi bende kademelere 5000-10000 lot alýs gireyim seyirlik orda kalsýn nasýl olsa kendi yazýp gunlerce kendi kendine seyrediiyor zavallý spekcik benimkileride seyretsin yazýktýr![]()
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Vay aq gösteren gösteren verdiler,bizde çok korktuk.Yok bunlar anlamaycak lan olm biz yürek yedik yürek siz kimler dans ediyorsunuz![]()
Bu sayfada yer alan yorumlarým kendi kiþisel görüþlerimdir. Yazýlanlardan alýþ satýþtan hisselerin düþüp çýkmasýndan sorumlu deðilim.YTD
Alýcý da yok satýcý da kendi kendillerrine oynuyorlar :-)
Bu sayfada yer alan yorumlarým kendi kiþisel görüþlerimdir. Yazýlanlardan alýþ satýþtan hisselerin düþüp çýkmasýndan sorumlu deðilim.YTD
Çok koykuyoyum satsam mý acaba?![]()
![]()
Yer Ýmleri