-
dolar
h4
duble kanal desteğinde
-
Seans sonunda attığım grafiklerdenet bir yorum yapmamakla birlikte kendi pozumun short olduğunu belirttim. Dipteyken ısrarla söylememe rağmen beni bile "acaba" ya düşüren pala bugün herkesi rallye inandırdı. O halde yarın ne olacağı belli değil mi şimdiden?
-
Dolarin grafigi Fed in 13 haziranda 25 puan faiz arttirmasindan onceki grafigine benziyor... Bistin de o hafta pazartesi yaptigi hareket ve seviyesi benziyor... Bu gunden sonrasi da benzeyecek mi... Eger benzesim devam ederse Hpy hakli cikar... Merak icindeyim... 🤔
-
işc
günlükte
düşüş boyunca dirençler çalışmış.
-
dolar
günlük
bir destek noktasında
-
günlük
işc dirençde
dolar destekte.
bakalım arkasına çalışacakmı bunlar.
yoksa kırılacaklarmı.
-

Originally Posted by
StGovindha
Dolarin grafigi Fed in 13 haziranda 25 puan faiz arttirmasindan onceki grafigine benziyor... Bistin de o hafta pazartesi yaptigi hareket ve seviyesi benziyor... Bu gunden sonrasi da benzeyecek mi... Eger benzesim devam ederse Hpy hakli cikar... Merak icindeyim... 🤔
Şüphen mi var yani aşk olsun 
Ben bura tepe desem havadan, sudan , grafik olmadan " attı, tuttu ya da attı tutmadı" olur. Grafikler ortada işte. Daha ne diyeyim.
-
PC yi açmaya üşeniyorum. Grafik atacaktım yine ama yarına kalsın. Yarın ilk seans sakin düşüş, ikinci seans en dipte kapanış, çarşamba tepki perşembe Fed kararından sonra aşağıda dibe yakın biryerler. ( 88200 son kez) BENCE
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri