-

Originally Posted by
TIFIL
Foreks Haber
â€
@ForeksTurkey
5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Commerzbank/Ghose: Brunson'un serbest bırakılması durumunda dolar/TL 5,50 seviyesine geriler
Burnuma kötü kokular geliyor benim. Bugün danismanla konuştuk aracı kurumdaki. O da dolar aşağı endeks yukarı diyor. Kirum elemanları ne zaman yön verebilmiş ki?
-

Originally Posted by
hpy
burnuma kötü kokular geliyor benim. Bugün danismanla konuştuk aracı kurumdaki. O da dolar aşağı endeks yukarı diyor. Kirum elemanları ne zaman yön verebilmiş ki?
ne zaman doğru yön verebilmişler ki.?
İNDEXİN CANI ÇIKTI.
-
İŞCTR
H4

-
usdtry

dolar günlükteki sarı kama dışına cuma günü çıkmışdık.Dün destek almak için aşağı indik.Bugün yeniden yukarı döndü sistem.Yarın artık yukarı hızlanmalı..En kötü ihtimalle yatay çizdiğim yeşil e gelmeli ki.orası aynı zamanda 20 yıllık destek konumunda idi.ağustosta yapılan atakla sistem çok yukarılara gitti ve alt bandı da aşağı geçti sonucunda.Şuan en en en kötü yeşil seviyeye gelmeli.Anlık olarak takip edip sonucu topicte paylaşmaya devam edeceğim.
-
işc
saatlik
ETKİLENMESİN KİMSE-YAN GÖZLE BAKIN SADECE
-
O alçalan kama yukarı kırmış gibi. Formasyon gerçekleşirse acayip çıkar usd.
-
Merhaba Dostlar,
Dow sayımına tekrar baktım.
Çok büyük olasılıkla 5.3.3 yapıyoruz şu anda. Eğer bu sayım doğru ise 5.3.3 zirvesini bulunca biraz realizasyon (5.3.4) ve sonrasında 5.3.5 (5.3) ile bir zirve daha yapar. Sonra 5.4 ile realizasyon ve 5.5 ile son zirve.
Yani biraz daha zamanı var yurtdışının, çok ciddi bir realizasyon için.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
DOLAR H4
SİNYALİ YOK HALEN
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri