-

Originally Posted by
forman83
syn koç ortalama ve sıstem ne dir acaba?
bollinger 154
sistem formülü karamaşık ama repainter değil.
-
dax
aylık
şu anda 8800 e bakıyor.
-
dow
saatlik
ilk kırmızı geldi.
bu sistem repainter değil.
-
Şöyle bir şey yaptım.
Bakalım olacak mı?
PY bana hala yazma şansı vermişken (kırmızı yatay çizgi yazma sınırı) göndereyim.
-

Originally Posted by
JAS
Şöyle bir şey yaptım.
Bakalım olacak mı?
PY bana hala yazma şansı vermişken (kırmızı yatay çizgi yazma sınırı) göndereyim.

Abi sen yazmaya devam et de varsın düşsün aşağı ( Ben halen 105 ilk hedef görmeye devam ediyorum)
-

Originally Posted by
hpy
Abi sen yazmaya devam et de varsın düşsün aşağı ( Ben halen 105 ilk hedef görmeye devam ediyorum)
yarın tekrar 93000 üstüne atmazsa o ihtimal bitti bence ....saatliklerde sat verdi,günlükde de vermek üzere...ytd
-

Originally Posted by
hpy
Bugün 95000 duzeltmesinden de vazgeçtim kendi adıma.
İnsanla şuan bu yükselişten ötürü short açıyor. Yeni long açmak ise hem seçim hem s-400 yaptırımları korkusu gündemde iken yürek isteyen bir durum. Şuan yukarı sürmek için müsait ve tahtaların hareketleri de beni böyle düşündürüyor. 105000 e beklediğimden erken gideceğimizi düşünüyorum.
Önce beklediğim ama pazartesi günü tahtalardaki net alimlara kanarak vazgeçtiğim düzeltmeyi yaptı endeks. 90 altına inmeden yeniden yukarı yonelecegimizi umuyorum. İ-NA-NA-CAK-SIN demiştim ve ben inanıyorum. Hayırlısı bakalım.
-
Bence de yön hala yukarı. 100 bin üstüne hareket lazım. Majör ve dev hisseler alda hala
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri