KAP: SAYAS [ ] SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Yeni Ýþ Ýliþkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/861329
Dosyalar:
Yeni Ýþ Ýliþkisi 2020-07-23
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Evet (Yes)
Bildirim Ýçeriði
Yeni Ýþ Ýliþkisine Baþlanan/Baþlanacak Kiþinin Niteliði Müþteri (Customer)
Müþterinin/Tedarikçinin Adý Soyadý/Ticaret Unvaný Win & P. Ltd
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satýþlar/Satýlan Mal Maliyeti Ýçindeki Payý -
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar Ýçindeki Payý -
Ýþ Ýliþkisinin Baþlamasýnýn Öngörüldüðü Tarih 2020-09-01
Varsa Sözleþmenin Önemli Koþullarý Ticari koþullar üzerinde mutabakata varýlmasý ve kalite gerekliliklerinin karþýlanmasý
Yeni Ýþ Ýliþkisinin Ortaklýk Faaliyetlerine Etkisi Þirketimizin rüzgar enerjisi endüstrisi sektöründe müþteri çeþitliliði, ihracat kapasitesi ve cirosunu arttýrarak faaliyetlerine olumlu etkisi olacaktýr.
Açýklamalar
Açýklama Þirketimiz dünyanýn en büyük rüzgar kulesi üretim kapasitesine sahip olan ve Güney Kore'de yerleþik Win & P Ltd. þirketinin tedarikçi listesine alýnmýþ ve kule iç aksamý tedariði amacýyla 3.851.960 EUR tutarýnda bir teklif vermiþtir. Böylelikle ilk kez iliþkili tarafýmýz Ateþ Wind Power haricinde bir rüzgar kulesi üreticisi ile iþ iliþkisine baþlanmýþtýr.
Yönetim Kurulumuzun 7/7/2020 tarih ve 2020/53 sayýlý Kararý ile þirketimizin rekabetçi pozisyonunun korunmasý ve yatýrýmcýlarýmýzýn aleyhine olabilecek fiyat ve miktar hareketlerinin engellenmesi amacýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliði'nin 6'ncý maddesi
kapsamýnda konuyla ilgili içsel bilginin tedarikçi listesine alýnmamýzýn garantilenmesine kadar açýklanmasýnýn ertelenmesine karar verilmiþtir.
Saygýlarýmýzla
Ilk siparis hayirli olsun. Darisi GE den gelecek siparislere...
2.çeyrek finansallarý geldi.
Hasilat artisi dikkat çekici, onumuzdeki bilancolar icin umut verici. Sabirla bekleyenlere hayirli olsun...
10 Eylul 2020 Genel Kurulunda ismi degisecek. % 100 veya % 200 bedelli sermaye artirim karari cikarsa super olur. Sirket hizla buyuyor , bu sermaye ile nereye kadar devam edecegiz.
Genel kuruldan bedelli veya bedelsiz bir sermaye artýrým kararý çýkmaz, gündemde de yok zaten. Þirket kayýtlý sermaye ye tabii olduðundan yönetim kurulu kararýyla istediði zaman sermaye artýrým kararý alabilir. Yönetim kurulu baþkanýnýn þimdiye kadar bir kaç kez çeþitli mecralarda, gündemlerinde sermaye artýrým kararý olmadýðýna dair beyanlarý olmuþtu. Y.T.D.
Sirket ünvaný, ana faaliyet konusu deðiþiklikleri ve son dönemde alýnan önemli sipariþler fiyatlanýyor sanki. Y.T.D.
Yer Ýmleri