Borsiden dolayý kötü etkilenmez koyduðu sermaye 260000 euro..
Bence sýkýntýlý iflas baþvurusunda bulunduklarý IMM. Buna verdiði teminat senetleri yüksekse o zaman sýkýntý yaþanabilir.
Borsiden dolayý kötü etkilenmez koyduðu sermaye 260000 euro..
Bence sýkýntýlý iflas baþvurusunda bulunduklarý IMM. Buna verdiði teminat senetleri yüksekse o zaman sýkýntý yaþanabilir.
Þimdi en son faaliyet raporunu okudum, orada IMM için þerefiye deðer düþüklüðü karþýlýðý ayrýldýðý yazýyor bilançoyada zarar yazmýþtýr. Teminat senetleri ile alakalý birþey bulamadým. Borsi ile ilgili maliyet bedeli 10 milyon küsür yazýyor bilanço da uzun vadeli yatýrýmlar içinde yer alýyormuþ ancak kesin maliyet deðeri ile ilgili bilgi ve belge de yok yazýyor.
200 bin küsür euro sermaye koyup nasýl 10 milyon TL maliyet oluþmuþ bir bilgi yok. Bu ileride bilançoya zarar yansýr sa kötü ama ne olacaðýný þirket de bilmiyor..
Eskiden mali tahlil bilgim kuvvetli idi ama bankacýlýðý býrakalý 8 yýl oldu unuttum çoðu þeyi yoksa kapsamlý bir analiz yapardým temel finansal oranlarý bile ezberimden çýkmýþ
Borsinin iflas erteleme baþvurusu kabul edilirse bir süre rahat ederiz. Sayýn sermaye payý azalsýn çok muhim deðil öbür türlü iflas ederse 10 milyon ileride zarar oluþur. Özetle kýsa vade Borsi mahkeme kararý Ve IIM iflas süreci ile ilgili kötü haberleri daha da düþürmek için kullanabilirler.
Tek iyi haber bilançodaki zararýn azalmasý olabilir. Bir arkadaþýn paylaþtýðý banka kredi ödemesi doðruysa zarar azalabilir.
Baþkan kaptaki haberleri okudum daha önce de bakmýþtým. Geçmiþte hep olumlu þeyler olacak gibi açýklamalar varken sonra bizde bilmiyoruz tarzý haberler gelmiþ ya gerçekten yurtdýþý dan saðlýklý bilgi alamýyorlar ya da salaða yatýyorlar
o çocuklarý bugünde yine düþürmeye devam bunlar yemin etmiþler hisseyi 50 kuruþa düþürüp orada aylarca tutup bize zorla sattýre
endeks yükselirken bari sabit tutun onun bunun evlatlarý
aþýrý yükselip düþen hisseleri saymazsak bundan baþka bu yükseliþte tepki vermeyen hisse yoktur bu tepkiyi geçtim birde aþaðýya basýyor hala
almanlar iyi kazýk attý bunlara bundan bi bk olmaz artýk giren girdi bize para oldukça maliyet düþürürüm .
birde bu hissenin piyasa yapýcýsý hangi kurum bilen var mý?
yav ak batmasinda bekleriz el mecbur napak yapcak bir sey yok Allah acil ihtiyac vermesin.hep kotu ornek ataci verdim.elimde 1.75 lerden aldigim cemas vardi dustukce maliyet dusurdum 0.60 lara kadar dustu! 0.75 lere kadar maliyet dusurdum 5 yil bekledim ama bircogunu mecburi sebeplerden sattim.0.88 den hepsini sattim kagit 7 ye gitti saka gibi.ins bunun sonu bole olurhep mok hisseler almisim oda ayri bisey!! ytd
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri