battý galiba bu a.g. çocuklarý elimizdekilerde gitmesin diye gmstermelik þirket sattýlar. 2016-2018 yýllarý arasýnda cengiz holdingin siirtteki maden ocaklarýndan rakamý hatýrlayamadým 2017 yýlýnda gaziantep belediyesinden38milyon olmak üzere toplam 60 milyonun üzerinde iþ aldýlar ortada ne yapýlan iþ nede para var. hep zarar hep zarar neymiþ efendim okumuþmuþ da mühendismiþ de bu memleket böyle pezolarlamý kurtulacak bizim gibi sade vatandaþlar diþinden týrnaðýndan artýrýyor memleket kalkýnsýn diye parasýný yastýk altýna koymuyorspk böle pezolara imkan tanýyor.6 yýldýr bekle þu gelinen duruma bak belkide kazanamadýklarý parayla krediyle boðaz kenerýnda sabah akþam alem yaptýlar spk yý ve böyle hýrsýzlarý dualarýn reddolunmayacaðý þu mübarek günde Alla' a havale ediyorum. esas suçlu spk yan gelip yatýyorlar ne kadar maaþ aldýklarý bile belli deðil belki 100 belki 150 bin
Önceki yönetim zaten gitti. Þimdiki yönetimde birisi çýnarda olan ortaklýðý var, ve oradaki paylarýn hakim ortaðý olarak alarak anlaþýlan parayý sanele ödettirecek. çýnarý hastane mi ne aradým taradým bulamadým.
Yine garantide kote ettirdikleri paylarý büyük bir ustalýkla deðiþik aracý kurumlara daðýttýlar, kim alýyor kim satýyor onlar biliyor. 5 milyon fazladan hisse saneli nasýl etkiler bilemiyoruz. her akþam takaslarý deðiþiklikleri kontrol ediyorum. Bulmaca gibi. dün oyak 500 bin lot aldý, gerçekte aldý mý ? baþkalarý mý sattý anlayabilene aþk olsun..iþte böle..
ytd deðildir
sanel de abdurrahman yýldýrým diye bir borsacý varmýþ öyle mi
borsagündem yazýyor
kopta gel oðlum hadi
kim tutar seni
Belli ki 2.47'yi teknik olarak hedef yapmýþ görünüyor.
https://tr.investing.com/equities/sa...slik-technical
ytd deðildir
Yer Ýmleri