ing deki adamýn canýna tak dedi sanýrým sabah 1.74 lere kadar satan oydu..
Sn. BAÞKAN26 twit atýp hisseyi yükselten þahýs, açýkçýlar ve þirketin muhtemel planlarý hakkýnda mümkünse biraz daha bilgi paylaþýr mýsýnýz? Teþekkürler
Bir hikayede benden olsun . Patronlar þirketi boþaltýp kaçma planý yapýyorlar . Eldekileri çýkýnca bedelli gelecek .yatýrým tavsiyesi deðildir .
Nefisli bir aile reisi evine helalinden ekmek götürmenin ve namusuna sahip çýkmanýn peþindedir . Peki ya patronlar siz ne götürüyorsunuz ?
Öncelikle selamlar, sn. yakup770 burada lütfen kesin bildiðiniz þeyleri paylaþýnýz bu þekilde bir hikayede benden o zaman dediniz mi insanlarýn zaten bulanýk olan aklýný dahada karýþtýrmýþ oluyorsunuz yazýk bak bu hissede parasý olan birçok arkadaþýmýz var ben dahil unutmayýn belirsizliðin olduðu yerde þeytan devreye girer derler; bu tespitteki þeytan düþüncelerdir kiþiler deðil tekrar rica ediyorum kesin biliyorsanýz yazýn iyilik yapýn ama fantezi kuruluyorsa býrakýn hisse ne hali varsa görsün bizler zaten içerideyiz etkileneceðiz. Daha aþaðýdan ortalama düþürmek için bekleyen arkadaþlarda vardýr yada ne bileyim sizin gibi düþünüp bedelli gelir diye kenarda para tutan arkadaþlarda vardýr; bu þekilde heleki bu durumdaki hisselere yapýlan yorumlar ky ya deðil benim kanaatim patrona fayda saðlar bunlarda benim düþüncelerim. Ýyi ve kazançlý bir hafta geçirmenizi dilerim, umuyorum kendimi sizi kýrmadan ifade edebilmiþimdir.
ayýp be arkadaþ bu kadarda yalan olmaz ben senin baþka yerlerde de böyle sallama yorumlarýný gördüm þirket oldukça iyi para kazanýyor bu gerçek ama bunu ky'e yansýtmýyor alttan almak için böyle yapmanýz size fayda vermez tabi bu yorumlar ile alan satan varsa onlara da bir sözüm yok karabek meþhur mardinliyi tiwitirdan bilmeyenler öðrensin #sanel yazýn bakýn
Yer Ýmleri