o kadarda karamsar olmamak lazým en azýndan satanlarýn hepsýný tek elden toplamýs..bu hýssede tum ümidim yavas yavas yuksek hacým yapmadan (alçak ucus yaparak radara yakalnamadan) sessýz sessýz canagý tamamlamasý.. gerçi ümit ede ede 3 yýl olacak :D :D
![]()
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Moku yedi kaðýt.ters yaptý.20binlik satýþlar gördüm bugün küçük yatýrýmcý o kadar lot almaz bu kaðýtta
dostum senin ne dediðini ben anlamýyorum kendin anlýyormusun yazdýklarýndan hissede küçük ky iyice döküldü malý alanlarýn niyeti bu kadar bir aksiyon olmadýðý açýk haftaya büyük bir ihtimal 2 tl ve üzerine geleceðini düþünüyorum alttan almak artýk zor gibi çýkýsýn artýk bakalým
Halka arz edildiginde 5 yil once 5 yil icerisinde temettu ve bedelsiz açýklamasý varmis . 1 yýl kaldýðý söyleniyor temettü ve bedelsiz icin. Bilgisi olan ?
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temettü yok bunu bilançodan anlarýz temettüyü de onlara baðýþlayalým sattýklarý hisseleri alsýnlar yeter bu vaatleri gerçekleþtirememek baþka yapmamak baþka doðru dürüst davranan þirkete kimse bir þey demez düþerse de ona güvenir desteðini verir hisse çýktýðýnda sadece ky kazanmaz þirket de bundan fayda görür bilmiyorsanýz diye yazdým sayýn þirket yönetimi
bizim menkul 142 704 lot satmýs..alanlar karýsýk ...hýc hos tablo degýl..buralradan neden bu kdar sattýn..býktýn mý yoksa býr cýsýmmý yaklasýyor...bakýnýz ýzfas 5,50 lerden 1 lere dustu canak yaptý sýmdý tekrar 5,50 lerde ve bugun bedelsýz haberý gedý..ayný býzým hýssede yaptýklarý gýbý..sýmdý bedelsýz haberýyle malý yýkacaklar.. býzým son 1 yýlda yavas yavas toplamýstý..sýmdý satýyor..bakalým sonumuz ne olacak..batacaksak beraber batacagýz..nasýp
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Yer Ýmleri