Kaðýdýn iþi bitti yakýnda iki haneler konuþulmaya baþlar.buralarda tutunamazsa nereye yol alacaðýmý telafuz etmeyelim
Kaðýdýn iþi bitti yakýnda iki haneler konuþulmaya baþlar.buralarda tutunamazsa nereye yol alacaðýmý telafuz etmeyelim
Ýki kelam yazým þikayet edin arkadaþlar..
Adamlar 2 sene öncede aynýsýný yapýp 2M lot sattýlar yine info ve invest az yi kullanarak suni hacimli mallarý sattýlar.bu senede aynýsý mý yaptýlar.þikayet ettim sizde edin investen ve infodan o tarihlerde kim almýþ kim satmýþ araþtýrýlsin.yoksa seneye bunlar bi 2 M daha satarlar
Yanlýz þu var. 1M arz olup süreç bitince hisse düþmeye devam edecek diye bir kural yok. O yüzden bugün "ben demiþtim" diyebler yarýn o dediklerini unutabilirler![]()
160 küsür bin lot açýkci kapanmak için oduncten mal istiyor..babayý alýrsýn..vermeyin arkadaþlar 100 200 e kanmayin..zaten tahtaya düþürMuþ adam..bide mal almadan biz den kapanacak
Selamlar arkadaþlar; bu konudaki cehaletimi hoþ görerek bana açýkcý neden olunur karý nedir ne iþe yarar zararý nedir ve ayaz beyin dediði gibi 160k açýkçý bu miktarý neden kapatmalý gibi minimum þekilde bilgi verebilirseniz bende yeni bilgiler öðrenmiþ olurum malum çakal olamadýðýmýz için buralardayýz bari ne naneler yendiðinin farkýna varalým.Þimdiden bilgi veren arkadaþlara teþekkür ederim; hayýrlý günler dilerim.
Bildiðim kadarý ile açýkçi tahtaya dadanir elinde olmayan lotla satýþ yapar tahtayi düþürür..sattýðý mal kadar en alttan almaya çalýþýr..aldýðýnda kapanýr.yada tahtadan almaz çünkü fiyat yükselir.oda ödünç piyasasýndan mal alýr..kirasýný verir kapanýr.oyüzden acikci zaten mali basarak sana zarar vermiþtir hissesi dusurmustur birde senden cuzi miktara Kiralar malýný ..komisyonunun sana verir.mal bulamaz ise mecbur tahtadaki kapanýr..
Lakin bu hissede açýk yapanda bunlar.hisseleri yüksekten satýp sonra açýkla para kazanýyorlar.Ýlk güne bakýn.invest az ve info ertesi gun kapandi..yoksa açýk sayýsý çok olsa saðlam bir oyuncu açýkçasý batýrýr
Yer Ýmleri