Þeytan çarpmýþ gibi malý kaldýrdý biri sonra ayný hýzla 1.70 e kadar mal döþedi diðer grup.endeks dönmeden yapamadý biþeyler
Þeytan çarpmýþ gibi malý kaldýrdý biri sonra ayný hýzla 1.70 e kadar mal döþedi diðer grup.endeks dönmeden yapamadý biþeyler
Harekete baþlasýn 10 günde kaðýdý 4 bile yaparlar endeks yatay olsun bu sürede o ayrý konu.Tahtayý anlýk izleyenler görmüþtür.Tahtada alýmlar tek kademeye alým olarak yapýlmýyor.Atýyorum direk 15000 adet alýþ giriliyor yukarý doðru kaç kademe çizerse artýk...Marbaþýn kemiksiz alýmý süper,kapanýþta veren de a1 dir muhtemelen yarýn 1,85 den yerine koyar![]()
3 yýlý askýndýr burdayým.devamlýda hýsseyý takýp ederým...bgun ký marbas alýmý ýlk alým serbestten 106 bin kusur lot..sonra hýsse beklemeye gectý kendýlerýný tartýlar..kapanýsa dogru a1 sahneye cýktý ve acýga satýsla hýsseyi dusurdu..1,74 karanýk oda gýrýsý cýkýs 1,71...burda ký soru ýsaretý ýns marbasdaký guclu býr eldýr..hsseyý alýr goturur..eger marbastaký bý delýlýk yapýp aldýysa ve devamý gelmez ýse tahta kýtlenýr hatta duser..tek b gercek var..hýsse 2 yýlý askýn suredýr taban olusumu yapýyor.baskýlanýyor..artýk zýncýrlerýný kýrmasý lazým..
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Diyorum ki yený ýs anlaþmalarý gelirse ikinci bir orge neden olmasýn taktik ve teknik olarak ayný kategorideler. Mal dýpteyken alýnýr.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Sanelin piyAsa deðerinin Galatasaray kalecisi Musleranýn 1 yýllýk maaþýna denk olmasý trajikomik...
Batta kurtulak Sanel en azindan beklentimiz kalmaz
gecen gun alan marbas fýs cýktý 150 býn kusur lotu marbas almamýs..marbasdaý oyucu a1 den yaptýgý acýgý kapatmýs..kalan 93 býn 182 lotu da ýnfo yatýrýma virmanlams
1 yýl önce Aksakallý dede güzel bir iþ yapýp rüyama girip Beyaz araba al dese baþka bir tüyo istemezdim.![]()
Yer Ýmleri