Hissede asýl hareklenmenin 2.05 üzerinde olacaðýný düþünüyorum..
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim siz dahil kimseyle iþim olmaz. 2.05 seviyesi uçuksa siz yanlýþ hissede bulunuyorsunuz demektir. 2013'de 3 TL seviyesinde olan hisse, yukarýda 5.34'e kadar fiyatlamalar var. Yatýrýmcý kullun zararda. Þimdi bana sorduðunuz soruyu kendinize sorun ! dürüst bir insansanýz ?
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sadece sordum,kýzmanýza gerek yok;ancak bu hisse ne zaman burnunu kaldýrsa hemen daha önce burada yazýp çizmeyen arkadaþlar gelip uçacak kaçacak triplerine giriyorlar bu da hissenin yön deðiþtirmesine sebep olýyor.iki yoldýr bu hissedeyim alýþ yerim ilki1.96 ikincisi 218 gerisini siz düþünün
Tanýmadýðýnýz kiþiler hakkýnda iyi niyetli olmak erdemdir. Hatanýzý anlamanýza sevindim.
Madem ki hissede bekliyorsunuz. Ýyimser olun. Yukarýdaki gibi olumsuz mesajlar yazmayýn lütfen. Bir de Nickinizde ''sipek'' var daha doðru anlaþýlabilecek bir ''nick'' e sahip olmanýzý tavsiye ederim. Hoþçakalýnýz.
yatýrým tavsiyesi deðildir
marbasýn alýmý info ya virman... ne geregý varsa 40 taklaya..gýr al kardesým alacaksan adam gýbý.. yoksa yiyemecegýn seyin altýna yatma ..
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Yer Ýmleri