2018 yýlý 2.çeyreðine kadar bitmesi ve faturalanmasý gereken tutarn52,300,000 den son iþ iliþkisi haberi ile daha da artmasý gerekirken 38,000,000 tl ye düþmüþ.Ne ayak?????????Yarýn bir düzeltme gelir herhalde,burda bir yanlýþlýk yok mu
2018 yýlý 2.çeyreðine kadar bitmesi ve faturalanmasý gereken tutarn52,300,000 den son iþ iliþkisi haberi ile daha da artmasý gerekirken 38,000,000 tl ye düþmüþ.Ne ayak?????????Yarýn bir düzeltme gelir herhalde,burda bir yanlýþlýk yok mu
Onun anlamý þu nerden baksanýz bir 30 milyonluk iþ bitirilip faturalanmýþ bulunmakta ve son çeyreðe yansýtýlacak diðerleri ise 2018 yýlýnda yansýtýlacak
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de öyle düþünmek istiyorum,o zaman yarýn ver mehteriiiiiiiiiiii
Hadi can spekcim sana da iyi geceler yarýn iþin vardýr yat artýk
beklediðim gibi olmaz inþ yine a1 acýk ypýyor..diðer kýsmýnda alan cok genelde ky oluyor..bakalým..a1 ve halk satýsata
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Dün akþam haberi görünce sabah heycalandim.Aldim bakalým baþka hisse tavan acar ben serbest alýþ yazdým kactan geldiyse .millet uyanamadi galiba
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Biz geçen hafta bazý rakamlar yazarken, uçuk mucuk, spek yakýþtýrmasý yapan alçaklara diyorum ki Ky'nin malýný almak için her türlü adilik sizde , speðinde yardakçýsý hizmetçisi ve 3-5 kuruþluk adamsýnýz iþte. Biz ise yazdýðýmýz zaman ky dostu olarak yazarýz.
Bu da böyle biline
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bir insan yazdýklarýndan dolayý, yarýn bu yazdýklarým beni utandýrýr mý ? diye düþünmesi lazým. Ben sanelde yazdýklarýma utanmadým. Ve artýk Sanelde yazmýyacaðým. kim yazarsa yazsýn..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri