þirket satýlýyor gençler..
þirket satýlýyor gençler..
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Bu bize nasil yansiyacak peki bi fikriniz var mi
SM-J530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne s2m bir haberse kimse iyimi kotumu yorum yapamiyor. Fiyat iþi belirler tutar itnelik yapmak isterlerse aþaðýdan vururlar yok yukarý götürmek isterlerse satýþ rakamýný 2.5-3 derler izleyip görelim.
Þirket direkt sarýlýyor dememiþler
Alýcýlar ile görüþmeye baþlamak ne demek?
Þirketi satýyoruz alýcýlar ile görüþüyoruz demiþler satýþ fiyatýný daha sonra belirleriz demiþler kabaca yani haberi iyi kullanmak içim bölümlere ayýrmýþlar kurþun misali
Yakýnda hangi þirket alacak onu da açýklarlar eðer kurumsal büyük bir þirket alýrsa ve satýþ tutarý iyi ir rakamsa uçuk fiyatlara gide zira son aylaki iþlem hacminin çýldýrmasý buna iþaret virmanlar vs
https://postimg.cc/vcFYXNz3
Baþarýnýzý kafanýz deðil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktýr. Peter Lynch..
KAP haberlerine bakýyordum bi bakýyordum a ha saneli gördüm. Bu þirket açýklama olarak bugün dediyse nasýl spor þirketleri herþey olup bittince kapa görüþmeler baþladý açýklamasýný yapar bundada o bavayý sezdim. Kapa yakýnda açýklayýcý bir bilgi düþer az sabýr
Normalde kim ne yapsýn saneli. Kaç kuruþluk bir ederi var. Alacak olan kiþi yeni bir sirket kurar.elektirik pano imalatý vs basit iþler yapýyor.enistemde panocu...
Burada bence onemli olan vakýf þeker gedik marbas in mali toplamasý ve bu haberin düþmesi..Oyak yatýrýmýn 500 Bim Lotu vakýf devir etmesi vs.
Ýllaki hisseye canlýlýk katacaktir..al gülüm ver gülüm yapacaklar.belli.hayýrlýsý olsunm.bence amac yükseltmek için bahane yaratmaktý onunda yaptýlar..inþ hayýrlýsý olur özellikle eski yatýrýmcýlar adýna sevindim
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Yer Ýmleri