Originally Posted by
MELIKEMAL
Ayazbey yazmayayým diyorum yazdýrýyorsunuz yazým siz dahil bütün kötü yorum yapan yatýrýmcýlara gelsin. Bakýn ben uzun zamandýr bu þirkete yatýrým yapan çakýlý bir yatýrýmcýyým ne al-satçýyým nede gel-gitçi amacým yatýrým yapmak bir þirkete doðru yada yanlýþ tercih ettim zamanýn birinde bu beni ilgilendirir; yine karý zararý beni baðlar. Sizin hisseniz var-yok yada bu hisse kar/zarar ettirdi size canýnýz yandý oda sizin tercihiniz sizi baðlar burada hem fikir olalým. Þimdi hisseniz varmý bilmeden bu metni yazdýðýmý belirtmek isterim; amacýnýz ne ya bu yazýyý yazarken eðer hisseniz yoksa ne iþiniz var forumun bu topiðinde Allah aþkýna bana bunu anlatýn hani diyorsunuz ya 5 kuruþ etmez bu þirketi kim ne yapsýn ozaman siz burada niye vaktinizi harcýyorsunuz da bunlarý yazma gereðinde bulunuyorsunuz merak ettim yazma gereði bulundum bir yatýrýmcýsý olarak. Býrakýn bu iþleri bence yeter heryerde olumlu olumsuz bütün hisselerle ilgili yorum yapan arkadaþlarý okumaktan býktý bu yatýrýmcý; varsa hissen para senin güç senin hisse senin al yada sat ne daha fazla býdý býdý ediyorsun. Varsa bildiðin kesin bilgi paylaþ ky ile yap robin-hood'luðunu yoksa sus býrak herþeyi akýþýna aklý yada düþünme yetisi tek olan insan sen deðilsin. Biliyorum ne bu forum önceki platformunda nede bu güncel platformunda yazmadým kimseye böyle bir yazý ama sende lütfen anla beni amacým kalp kýrma deðil; ders vermek haddime bile deðil ama sýkýldým,yoruldum senelerdir. Kýzarsanýzda yazýma lütfen empati kurun ben þiketi övmüyorum dikkat edin kendi sýkýntýmý dile getiriyorum; kalýn saðlýcakla...
dostum merakýný gidereyim..elimde hýsse var. zararda bekliyorum..haber dusmeden once yukselen trend verdýgý ýcýn aldým beklýyorum.halka arzdan bile almýslýgým var 5 liralardan...ykarýda yorumda neyý begenmedýn de boyle bý yazý yazdýn anlamadým..sanýrým yuklu zarardasýn canýn sýkkýn..canýný sýkma önemli olan saglýk..
3 yýlý zarada gecýrmýstým bu hýssede.zafer ve yasemýn sagolsun..malýyet dusurun kar acýklayacagýz,yuksek temettu verecegýz falan derdi bu sahtekarlar burda cok konusuldu...ankaradaký bayýsýne býle gýttým sonradan kapattýlar.. sýrket kucuk býr sýrket calýsan sayýsý bellý.. adamlar art nýyetlý ..yukarýdan sattýklarý mallarý asagdan alacaklar sonra bý spekle analasacaklar yukarý surecekler.. 5 liradan 60 býn lotum vardý..hisse 2 lýraya dustu o yuzden zarar konusunda ve bekleme konusundaký psýkolojýyý kýmseden öðrenecek deðilim.iyi bilirim.
neyse konu konuyu acýyor.. yolun acýk olsun gonlune gore olsun hersey ..
aha bu da almama ve gecmýs zararlarýmý cýkarma ümüdi tasýdagým grafýk ..
insallah tez zamanda zararlar cýkar
Son düzenleme : ayazbey; 02-10-2018 saat: 13:14.
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Yer Ýmleri