96 dan atlayanlarý akþama doðru 87 den toplar
96 dan atlayanlarý akþama doðru 87 den toplar
1.92 ye 50 bin lot koydu yukardan alanlara geçmiþ olsun.zaten 90 lý rakamlar sana yakýþmýyor sanel senin yerin 80 ler ve 70 ler.
3.63 yazacaktým 2.63 yanlýþlýkla yazýlmýþ.sen onu anlayamadýn mý.
Sen dolu yaz o zaman boþ yazýyorsak.sataþma yapma ne yazacaksan yaz.herkesin aklý var almakta satmakta herkesin hür iradesi ile olur.sesli düþünüyorum.seni memnun etmek için yazmýyorum.okumazsýn olur biter.asab bozuk baþganým
Trade edenler için yazýyorum ben sen uzunuysan al bekle etkilenme.1.97 satýp 1.90 dan yerime koyabiliyorsa baþarýdýr.herkesin beklentisi farklý olur.saneli bir yýldýr alan satan biri olarak iyi tanýrým artar düþer açtýðý yerden kapar sonra yin e artar ele verir öteye geçer
Hadi senin için bu son yazým olsun.sen rahat ol
Bir hunter ýmýz vardý bizi aydýnlatan onurda küstürdünüz yazmýyor da artýk.adam doðru söylemiþ dünde 97 gösterip 1.89 a çekti hep ayný hareket iki günde yüzde on yapar speðin götürmesine gerek Yok ki.hunter nerdesin duy sesimi.![]()
bak bakalým bu yazýlarýn ortak noktasý neresi adam hisseden bezmiþ her yükseliþinde düþer düþer düþecek manalý yorumlar yazmýþ ama hisse haftalýkta al veriyor artýk bu önemli hedefiniz yoksa yapacak bir þeyiniz de yoktur bu gün düþmesinin en büyük sebebide ky 'in döner nasýlsa deyip satmasýdýr spek alttan malý uðraþmadan aldý diye düþünüyorum pazartesi ne olduðunu anlarýz artýk
Yer Ýmleri