spek deðil eniþte adamý 2 günde sinir etmiþsiniz ne yaptýnýz eniþte ne yaptý bunlar sen söyle ben anlarým senin dilinden![]()
spek deðil eniþte adamý 2 günde sinir etmiþsiniz ne yaptýnýz eniþte ne yaptý bunlar sen söyle ben anlarým senin dilinden![]()
Yani bir kaðýt fýrsatýný buldukça yada fýrsat yaratarak bu kadar düþürülür vede olumlu ortamda iyi haberlerin çýktýðý zamanlarda bu kadar baskýlanýr iþte bu kaðýdýn ismi Sanel sayýn arkadaþlar. Bu kaðýdýn psikolojisinin bozuk olduðunu düþünüyorum 2 senelik izlenimlerimle; acayip bir þekilde ceza almýyor vede uðraþýlmýyor o kadar þikayete raðmen ilginç sanýrým doktor(spk) kendi haline býrakayým dedi.Yazdýklarým benim içimde siz yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
![]()
Benim anlamadigim nden kimse bulasmýyor hisseye 3 yýl oldu
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
beni gördüðüm kýsa vadeli bu hisse gider diyen alanlarýn alayý satýyor bu satýþ bitmiþ deðil iþ yatýrým zaten sürekli satýyor en büyük hisse onda olmasýna raðmen endeksi izliyor umulmadýk bir rakamýda görebilir çok takýlmayýn tepki ile dönüþü hýzlý olur arkadaþým senin dediðin konu þu alan kar ister hisse dar alanda paslaþýyor alan satamýyor sýkýntý bu hacim sürekli 500 bin lot olmadýkça kimse bulaþmaz biz neden alýyor satýyoruz onuda belirteyim milletin iyisini almaktansa bildiðimiz kötüyü alýyoruz kýsaca yazyým tatgýda diyorlar 1 haftadýr ky aldýðýn beri sürekli düþüyor destek dinlemiyor onlarý gördükçe bu hisse cazip geliyor zaten diplerde diye
Sn. Baþkan iyi güzel yazmýþsýnda hatta seninde stratejin güzel ama cidden biz nasýl kurtulucaz ne olmalý karlýlýk eksik diyeceksin þimdi bakýyorum biste milyon tller zarar çoðu firma tavan tavan gidiyor millet kurtuluyor hatta kar ediyor üstüne. Bu kaðýdýn cenabetliði neresi hiçmi kusura bakma senin kadar kafasý çalýþan bir spek yok hiçmi bu sýðlýkla hisseyi rahatýyla taþýrým diyeni yok hep grafik kazýk ciziyor yatýrýmcýsýna. Soruyorum size 2 sene oldu abartýsýz bu kaðýt sadece 1 evet yanlýþ duymadýnýz 1 gün tavan yaptý emin olun hatýrlamýyorum ne zamandý onunda sonucu yine kazýk formasyonu, inanýn hergün baktým bu hisseye 1 tl verse her güne 750tl yapardý ama ne var kocaman zarar. Tamam kendi düþen aðlamaz ama Allah aþkýna ya müdahele etsin spk yada inþallah benim paramda içinde batarlar býktým, hayattan soðuttular halbuki ortalamam çok yüksekte deðil býrak 1 haftayý 2 günde kara girerim olsa ama iþte bu umut yoruyor insaný kapý ne kapalý ne açýk yazýk yatýrýmcýya; yýprandýk hepimiz buralarda eskimiþ hissediyorum. Yine rahatlatmaya çalýþýyorum kendimi size yazarak; kusura bakmayýn baþýnýzý þiþirdim.
nasrettin hocanýn bir fýkrasý varya hýrsýz hocanýn evine girer soyar ertesi gün hoca fark eder kolu komþu geçmiþ olsuna gelir baþlarlar konuþmaya vay para orayamý konu vay kapýyý iyi kilitlenmez mi vay öyle vay böyle artýk hoca dayanamaz bu hýrsýzýn hiç mi kabahati yok der bu iþte öyle bizim hiç mi kabahatimiz yok var bence
þimdi alalým diyoruz alamýyoruz satalým diyoruz satamýyoruz sanel iyice kendi hacmini düþürdü bu durum iyi deðil sert düþen sert çýkar sürünen süründürür umarým en kýsa sürece bu süreç deðiþir
Hiçte öyle olmuyor maalesef yada genel bi kural deðil.glryh 170 ten 1.15 kere düþtü yukarý gitmedi þimdi fiyatý 1.00
Sanem'de satmak isteyen satamýyor ama mal almak isteyene gümüþ tepside mal veriyorlar mal çok yani anlayacaðýnýz.Ben mal miktarýmý 50bine yaklaþtýrdým.1.80 altýndan hergün alýyorum.mal almakta bi sorun yok yani.
Yer Ýmleri