Her sabah bir arkadaþým ile kahvaltý yaptýðým yerde yaklaþýk 15 dakika boþ masa bekleyip, her zaman 40 TL ye yaptýðýmýz kahvaltýyý bugün 74 TL ödedim
Arkadaþým bana dönüp þöyle dedi,
“Krizin geldiðini bu mekanlar boþ kaldýðý zaman anlayacaðýz, burger da kuyruk olmayýnca anlayacaðýz, esas film o zaman baþlayacak”
Günün özeti: Doðru adama kahvaltý ýsmarlamýþým
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bu arkadaþlarýn hiçbir sorumluluðu yok....Bu iþleri hep dýþgüçler yapýyor bazende içeride fetö falan onlar yapýyor ama bizimkilerin hiç hatasý yok.........Onlar saraylarýna saray katýp yollarýna devam ediyorlar![]()
74 Tl ye kahvaltý ve hala kriz yok öylemi !. Eller havaya devam, o halde dibine sonuna kadar Dolar acý çekmeyenlere bizim ACIYACAK halimiz yok ,madem gemiyi batýrmak istiyorlar varsýn batýrsýnlar ve boðulsunlar ben filikaya geçtim bile kalanlara boþ þans.
"Faiz toto" da son durum...
Faiz artýþý bekleyenler
1)Iþýk Ökte
2)Gökhan Þen
3)Burak Kanlý
4)Figen Özavcý Gümülcineli
5)Mert Yýlmaz
6)Gizem Öztok Altýnsaç
7)Ferhat Yükseltürk
8)Sn Ayhan53 (200 bips)
9)Sn Pc öðretmen
Beklemeyenler
1)Sn Tengri Han (geçen sefer terste kaldýðým göz önünde bulundurulmalýdýr)
2)Sn Moruk
3)Sn Varolmayansehir
4)Sn Bahri
5)Sn Cankan
6)Yoldaþ Stonhand
7)Sn Goksen
8)?
9)?
Ltf sizde görüþünüzü belirtirmisiniz?
Günün Atasözü:"Satýlýk ziftin olsun, Selanik'ten Kel gelir."
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Tarihini sadece battal gazi romanýndan bilen , OSMANLIYI hep çok matah bir develet olmuþ gibi düþünen güruh, Osmanlý padiþahý batýþ döneminde, 70 Cent e muhtaç, millet açlýkla terbiye edilirken GAVURDAN ! bilmem kaç ALTIN borç alýp DOLMA BAHÇE sarayýný yaptýrdý. Ahanda tarih tekerrürden ibaret lafýnýnýn bugünkü örneði size kapak olsun ...
Yer Ýmleri