Originally Posted by
cankan
kardeþim o kadar ezbere konuþuyorsun ki.. ben imar bankasý olayýnda ihtisas yapmýþ birisiyim.. öncelikle senin anladýðýn ve anlamak istemediðin þeyler var ve bu senin zihniyetinin bozuk olduðunu gösteriyor..
imar bankasýnýn çfte hesap tuttuðunun doðruluðu /yanlýþlýðý (ki bana göre yalan) HALKIN TASARRUFLARININ GASP EDÝLMESÝYLE UZAKTAN - YAKINDAN ÝLGÝSÝ OLAMAZ ..
bir mevduat bankasýna devlet el koyuyorsa, BANKADAN ALACAKLI OLAN BIRAK MEVDUAT , HAZÝNE BONOSU SAHÝBÝNÝ SIRADAN BÝR ESNAF OLSA BÝLE ÖDENEM ZORUNDADIR.. atýyorum imar bankasýný bir boya firmasý boyamýþtýr.. EL KOYDUYSAN BU FÝRMANIN ALACAÐINI ÖDEMEK ZORUNDASIN..
iþte seni konuyu saptýrman tamamen ZÝHNÝYET BOZUKLUÐU.. ve bizi uçuruma götüren de bu zihniyet bozukluðu zaten.. herþeyi bilimsel ve düþünülmesi gerektiði gibi düþünmüyor ÝÞÝNÝZE GELDÝÐÝ GÝBÝ DÜÞÜNÜYORSUNUZ. dolar da ve türkiye ekonomisinin geldi durum da BU ZÝHNÝYET BOZUKLUÐUNUN SONUCUDUR.
iþinize geldiði gibi düþünmeyi býrakýn, yasalar, anayasa, hukuk ne diyorsa onu yapýn... EKONOMÝ BÝLMÝ NE DÝYORSA ONU YAPIN..
DEVLET DEVLET OLARAK KALSIN,, SÝZ AKP OLARAK VEYA RTE OLARAK "DEVLET BENÝM" DEMEYÝN.. devlet benim diye düþünüyorsunuz, hukuk biziz, kanun biziz diye düþünüyorsunuz..
býrakýn bu iþleri, siz devlet deðilsiniz, siz hukuk , yasa, anayasa deðilsiniz. siz ekonominin kitabýný yazanlar deðilsiniz.. SÝZ SADECE DEVLET GÖREVLÝSÝSÝNÝZ GÖREVÝNÝZÝ YAPIN..
batýda devlet görevlileri kanun biziz, anayasa bizizi, hukuk biziz demiyorlar, insanlarýn tapulu konutlarýný gasp etme hakký kendilerin de görmüyorlar, mevduat bankasýndaki tasarruflarý gasp etme hakkýný kendilerinde görmüyorlar..
o yüzden BATI BÝZÝM DURUMUMUZA DÜÞMÜYOR..
DÝP NOT: ÝMAR BANKASINDA ÝNSANLARIN HESAP CÜZDANLARININ KAYBOLDUÐU, DÝBS DEKONLARININ KAYITLARININ OLMADIÐI "DEVLETÝN VE/VEYA AKP NÝN UYDURDUÐU AÞAÐILIK BÝR YALANDIR.. DEVLET TÜM HESAP CÜZDANLARINI VE DÝBS DEKONTLARINI TASARRUF SAHÝPLERÝNDEN ÝSTEMÝÞLERDÝR. TASARRUF SAHÝPLERÝDE BUNLARI DEVLETE SUNMUÞTUR.. DEVLET BU AÞAÐILIK YALANI TASARRUFLARI GASP ETMEK ÝÇÝN UYDURMUÞTUR.. BEN YILLARIMI BU OLAYA VERDÝM.. YARGI KARARLARI ÇIKMASINA RAÐMEN YARGI KARARLARINI UYGULAMAMAK ÝÇÝN GEÇMÝÞE DÖNÜK ÝÞLETÝLMEK ÜZERE YASA ÇIKARMIÞLARDIR.. BURADA DEVLETZEDELER VARDIR. KONUYU DÝBÝNE KADAR BÝLÝRLER, ERGENLERÝN DEYÝMÝYLE "BOÞ YAPMA"
sevgiler, saygýlar.
Yer Ýmleri