Banka altýn alým satým satým iþlemine de makas koymuþ, bizi bist'e zorluyorlar.
Banka altýn alým satým satým iþlemine de makas koymuþ, bizi bist'e zorluyorlar.
Hafta sonu bir kiþi ile trafikte takýþtýk adam hemen beni silahla tehdit etti
Digeri sosyal medyada yan kesici gibi þebeke kurup yine beni silahla tehdit etti
Ýnsanlarýn artýk bu ülkede neden yaþamak istemeyip pýlýný pýrtýsýný satýp gittigini daha iyi anlýyorum.
Þiddetin bu kadar serbest olduðu eline silah alanýn asýp kesip tehdit edip kafasýna göre takýlýp ceza almadýgý heralde sadece arjantin ve brezilya gibi ülkeler vardýr
Havanda su dövüyorlar..!!
Hepsi pansuman görevi görür.!!
Mezarlýkta korkudan ýslýk çalýyorlar.!!
Sular çekildiðinde sinekler balýklarý yer..!!!
Yükseldiðinde ise balýklar sinekleri...!!!
Kimin kimi yiyeceðine sadece suyun akýþý karar verir..!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yine atný faiz teranesi
Zamanýnda yapmadýklarý hamleyi iþ iþtrn geçince yapýyolar
Sonra bir mokada yaramýyo
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Baþkalarý aç gözlü olduðunda kork ve geride dur; baþkalarý korktuðunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
orasý öylede MB ihtiyaç halinde "sýnýrsýz likidite " yaratýrým dedi. tabi doðal olarak TL.. bu benim içn hiç bir banka BATMAYACAK anlamýna geliyor.. tabi döviz ne olacak orasý bilinmez..
bütün sorunlarý dolar aslýnda tabi faiz arttýrmadan dolarýn yükseliþini önlemek.. TL de olanlarýn parasýný "pul" yapacaklar.. ister mevduatçý olsun , ister tl geliri olan hepsi..
%50 deðer kaybetmiþ tl yi nasýl toparlayacaklar
Allahamý havale edecekler
Belli iþte recete tl nin deðerlenmesi lazým oda faizle olur likitidi falan boþ iþ
Sonra diyorlar dolar bozun
Tamam bozsunlarda bozduklarý tl dondurma gibi eriyor
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Baþkalarý aç gözlü olduðunda kork ve geride dur; baþkalarý korktuðunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
Sayýn rxpu, zorunlu karþýlýk oranlarýnda indirimin parasal geniþleme üzerindeki etkisinin çok güçlü olduðu deðerlendirmeleriniz vardý. Son deðiþiklikler kapsamýnda konuyu tekrar deðerlendirmenizi bekleriz.
Yer Ýmleri