Kendi isimi kendim gorurum, bilenler bilir!
Cok nadiren, yonetime sikayet ederim.
Belki 1 yilda, 3-5 sikayetim yoktur.
Onlara havale ettim, yoksa ben belalarini XXXgim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Rsi boynunu bükmüs az kaldý çok az......
Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
5 Nisan 1994 Krizi - Baþbakan Tansu Çiller sorumlu
22 Kasým 2000 ve 21 Þubat 2001 Krizleri - Baþbakan Bülent Ecevit sorumlu
Aðustos 2018 Krizi - Twitter, dýþ güçler, CEHAPE, Amerikan Traþý sorumlu.
Müstesna bir olay yaþanýyor.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
2011 referandumu ile anayasanýn 25 maddesi deðiþti. O zaman referandumda daha fazla deðiþim iþtendi. Yapýlmadý.
Mesela memura siyaset yapma hakký tanýnmadý. Siyaset makarna daðýtanlarin tekelinde kaldý.
Yetmez ama evet fetonun referandumunu olarak bilinir..
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
F-35 baþarýsýz bir uçak. Amerikalý uzmanlar bunu açýkça belirtiyorlar. Tasarýmý fanteziler üzerine temellendirilmiþ; hem deniz, hem hava, hem de kara kuvvetlerinin kullanacaðý karma bir tasarýma gidilmiþtir. Görünmez bir uçak tasarlanmaya çalýþýlmýþ, ama Sovyet dönemi tasarýmý, pasif radar ve infrared sensörleri tarafýndan bile tesbit edildiði anlaþýlmýþtýr. Maliyeti, planlanan maliyetinin iki katýna çýkmýþ. Üstelik, Ocak 2015'de, yerine geçeceði ve daha üstün olacaðý varsayýlan bir F-16D ile girdiði bir it dalaþýný kaybetmiþtir. Ýt dalaþý sýrasýnda, F-16'yý daha "zararsýz" bir duruma getirmek için, eðitim uçaðý versiyonu (F-16D) kullanýlýp, üzerine harici yakýt tanklarý takýlmýþ bir þekilde uçurulurken, F-35'in üzerine, hiç bir ilave "yük" eklenmemiþ; buna raðmen F-35 baþarýsýz olmuþtur. Pierre Sprey, 1950 tasarýmý bir Mig 21'in bile, it dalaþýnda F-35'i yenebileceðini söylüyor.
Sonuçta Amerikalýlar, zaten bizim iþimize yaramayacak bir uçaðý bize satmayýp, çýkan gürültüde bizim devalüasyona siyasi destek vermek istiyorlar diye düþünüyorum.
ben kendimle ilgili birþeyleri þikayet betmem genele yönelik þikayetlerim çoktur
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri