Akþam yakýndaki süpermarkete seðirttim fiyatlar ne alemde hem görmek hem de zamlanmadan ihtiyaç görmek için....Ne göreyim görevli elinde yeni etiketlerle eskileri deðiþ tokuþ yapýyor...
Dedim ne kadar zam oldu ? Elindeki en son ürüne bakarak en az %10, 20 30 deðiþiyor dedi....
Dedim maþallah.....
Sonra dikkatimi baþka bir reyon çekti..Bir de baktým ki %30 indirim...Sabun, el sabunu reyonunda damping var....Allah Allah dedim niye olaki ?
Herhal milet kafayý hepten yemesin diye sabunlama moduna geçmiþ bizim market....Ne de olsa her türlü gider......
Bu arada DJI e bir darbe yaptýk......Bak darbe öyle %40 devalüasyon ile olmaz böyle olur diye;
https://www.thestreet.com/markets/do...HOO&yptr=yahoo
Tepedekilerin sýfýrlamakta zorlandýklarý kadar milyon dolarlarý var, tepedekilere en çok oy veren iller en fazla altýn stoklayan iller, troller zaten TL de deðil gizli dolarcýlar.
Hep birlikte kurtuluþ çaðrýsý yapýyorlar sonra. Dolar almayýn, alanlar bozsun.
Siz neden aldýnýz ???
Önce siz bozun ben de geçen gece 6.85'den aldýðým dolarý bozacaðým.
F35 haberi geçen hafta gelse ne olurdu? Þimdi geldi ne oldu ? Çalýþtýrýn aklinizi yaya kalmayýn [emoji848]
Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burada hiç kimse dolar artsýn para kazanalým derdinde deðil. Alýn teriyle kazandýðýmýz paranýn deðerini koruma derdindeyiz. Malum her gün çalýyorlar paramýzý. Kan kussunlar kör baksýnlar haksýz yedikleri her kuruþ için.
Arjantin'de 1 dolar ne kadar? yani türk parasýyla?
Yer Ýmleri