Merkel çýkýp boþ kabadayýlýk mý yaptý.???
Baðýrýp çagiýrmakla olmuyor.!!
Gerçekleri saklamak..!!!
Ver mehteri ver mehteri.!!
Sadece günü kurtarýrsýn.!!
Gelecek ipotekli
Borçlar gýrtlaða kadar.!!
Sonunda Su akar yolunu bulur.!
Merkel çýkýp boþ kabadayýlýk mý yaptý.???
Baðýrýp çagiýrmakla olmuyor.!!
Gerçekleri saklamak..!!!
Ver mehteri ver mehteri.!!
Sadece günü kurtarýrsýn.!!
Gelecek ipotekli
Borçlar gýrtlaða kadar.!!
Sonunda Su akar yolunu bulur.!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
2000 de 1 cent den borsada kademeli poz açtým 0.4 centi gördüm...O zaman 100K USD para hiç oldu ...Bekledim 2002 mayýs da yabancýlarýn mallandýðý tahtada 20K usd daha ilave edip bekledim 2002 kasým hareketi ile parayý 100K USD yapabildim...Borsada doðru zamanda girersen kazanýrsýn yanlýþ zamanda girersen serveti býrakýrsýn...Sonuçta hayat duraðan bir yapýda deðil.......Paraya ihtiyacýn olur zararýna mallarý vermek zorunda kalýrsýn ,
Bir arkadaþ vardý , Ýþ bankasý bir iþtirak hissesinden 2001-2002 de 100.000 lot yapmýþtý bilanço geliyor tahtada týk yok, adam malý yiyemeden kalp krizinden ölmüþ diye burada yazýldý çizildi....
Kýsaca zamanlama her þeydir....
'Trump Türkiye'ye çok öfkeli'
Sözcü Sarah Sanders'ýn Beyaz Saray'da yaptýðý açýklamada, "Baþkan, rahip Brunson, elçilik çalýþanlarý ve diðer Amerikan vatandaþlarýnýn serbest býrakýlmamasýndan dolayý hayal kýrýklýðýna uðradý" denildi. Ayrýca yapýlan açýklamada 'Trump Türkiye'ye çok öfkeli' ifadesi kullanýldý.
https://tr.sputniknews.com/abd/20180...URL_shortening
Þimdi her kez 20 bin endeks derse oraya kadar düþmez hiç bir zaman iþlemlere baktýðýmýzda borsaya yansýyan bir kriz yok ortada dolarda yüzde 50 deðer kazanýrken borsa endeksi zaten ortalama endeksi hesaplarsak 97000 puan civarlarý olur yüzde 3 5 lik bir düþüþler görülmüþ o kadar bu da borsaya yansýmadýðýný gösterir yani borsa þu anda yatay gidiyor
Dolar yüzde 25 çýktý,borsa yüzde 3 düþtü.Totalde zarar yüzde 28 oluyor.Rakamlar az biþi deðiþebilir ama yüzde 63 ü gavurlarýn elinde olduðu bir mecrada hesap üç aþaðý beþ yukarý böyle.Bence de çok fazla düþüþ bu ara olmaz.Ama global borsalarda bir çöküþ bekliyorum.O zamanlarda tabi kambersiz düðün olmaz biz de elimizden geleni yaparýz bist olarak, o da allahýn emri)))))
uyku tutmayanlara.. murat muratoðlu, neler oluyor, niye oldu, neler olabiliri bilal'e anlatýr gibi anlatýyor..
Son düzenleme : shorts; 15-08-2018 saat: 03:07.
Yer Ýmleri